İstihbarat savaşları… İşte MİT'in 15 MOSSAD ajanını yakaladığı film gibi operasyonun perde arkası!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, MİT'in MOSSAD ajanlarına gerçekleştirdiği film gibi operasyon, Merkez Bankası'nın faiz kararı, Türk ekonomisine yönelik operasyon hazırlığı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken yurt gezileri masaya yatırıldı.

"KILIÇDAROĞLU BÜROKRASİYİ BASKI ALTINA ALMAYA VE PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR"

Ceyhun Bozkurt, "Kılıçdaroğlu, bir şekilde bürokrasiyi baskı altına almaya ve psikolojik üstünlük sağlamaya çalışıyor. Doğrudan bürokratlara 'Konuştuğumuz gibi uygulamazsanız, siz bu ülkeye hizmet etmemiş olursunuz' diyerek baskı altına alıyor.

"BİRİLERİ TÜRKİYE'Yİ GİRDİĞİ BAIMSIZLIK POLİTİKASINDAN ÇEVİRMEK İÇİN ÖNCE İÇERİYİ KARIŞTIRIYOR"

Gri listeye girersek prestij kaybı yaşarız. Bu bir siyasi operasyonun ayağıdır. İran çetesinin çökertilmesi, diğer bilinmeyen operasyonlar... Türkiye'de son dönemde yoğun faaliyetler var. Yakalanan kişilerin tamamı Arap kökenli. Bakıldığında Türkiye üzerine oynanan oyunu görüyorsunuz. Suikast silahları, istihbaratçılar, hücreler.. Birileri Türkiye'yi girdiği bağımsızlık politikasından çevirmek için önce içeriyi karıştırıyor. Kaşıkçı hadisesini de Türkiye'ye mal edeceklerdi ama Türk istihbaratının başarısı Suudi Arabistan'ı fail olarak ortaya çıkarttı. Bu operasyonlar uluslararası ilişkilerde ve diplomaside elimizi güçlendirir.

"CHP'DEKİ KAVGA VE İÇ MÜCADELE BÜYÜYECEK"

İmamoğlu garip bir şekilde PR yapıyor. Türk-Yunan barışını bile sağlamaya çalışıyor. İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı hazırlığı yaptığı ve birilerinin onu desteklediği kesin. Kullandığı bu PR tekniğini Kılıçdaroğlu da kullandı. 'Burada patron benim' diyor. CHP'deki kavga ve iç mücadele büyüyecek." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İstihbarat savaşları… İşte MİT'in 15 MOSSAD ajanını yakaladığı film gibi operasyonun perde arkası! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun MİT MOSSAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.