MİT'ten Irak'ta müthiş operasyon: Dağlıca baskını faili "Doktor Rodi" öldürüldü!

Dağlıca Baskını faillerinden, ellerinde 8 Mehmetçiğin kanı bulunan PKK'lı terörist Doktor Rodi kod adlı Özcan Yıldız MİT tarafından düzenlenen operasyonla öldürüldü. MİT bu operasyonla PKK'ya üzerinden yıllar geçse de kanlı eylemlerde yer alan teröristlerin, er ya da geç bulunarak etkisiz hale getirileceği mesajını verdi!

MİT, kanlı terör eylemlerine katılan teröristleri etkisiz hale getirmeyi sürdürüyor. 2012 yılında Hakkari/Dağlıca’da gerçekleştirilen ve sekiz Mehmetçiğin şehit olduğu saldırıya katılanlar arasında yer alan Doktor Rodi kod Özcan Yıldız, MİT operasyonuyla Gare’de etkisiz hale getirildi.
 
Terör örgüte 1999 yılında katılan Özcan Yıldız, uzun yıllar yurtiçinde çok sayıda kanlı eyleme katıldı. 2013 yılında Irak’ın kuzeyine kaçan Özcan Yıldız, Kandil, Zap, Avaşin ve Sincar gibi alanlarda sorumlu düzeyde faaliyet yürüttü.

MİT'ten Irak'ta müthiş operasyon:  Dağlıca baskını faili "Doktor Rodi" öldürüldü!

MİT tarafından uzun süre takip edilen Özcan Yıldız’ın, 2020 yılında örgüt mensuplarının tedavisini gerçekleştirmek amacıyla Gare alanında görevlendirildiği tespit edildi. Geçmişte Dağlıca saldırısına katılması nedeniyle hedef listesine alınan Yıldız, MİT’in özel operasyonu ile etkisiz hale getirildi.

MİT'ten Irak'ta müthiş operasyon: Dağlıca baskını faili "Doktor Rodi" öldürüldü! ile ilgili etiketler MİT Operasyon terörist Dağlıca Gara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.