MİT'in Sincar operasyonu PKK'yı şoka uğrattı... "Türkler Yezidi hastanesine saldırdı" yalanı!

MİT'in Irak'ın kuzeyinde PKK'ya vurduğu büyük darbe, teröristlerin canını çok yaktı!.. PKK sempatizanları ve örgüt medyası, kilit isimlerden Said Hasan’ın öldürülmesi üzerine yalana sarılarak, saldırının sivilleri hedef aldığı yönünde kara propoganda yaptı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü başarılı operasyon PKK'da büyük şok yarattı.

MİT'in Sincar'da nokta operasyonda PKK mensuplarından YBŞ (Şengal Savunma Birlikleri) Genel Sorumlusu Hasan Said Hasan’ı etkisiz hale getirmesi üzerine kapsamlı bir algı operasyonu başlatıldı.

MİT'in Sincar operasyonu PKK'yı şoka uğrattı... "Türkler Yezidi hastanesine saldırdı" yalanı!

Terörist Hasan'ı hedef alan operasyonu, Yezidi halkına yönelik bir saldırı gibi sunmaya gayret eden PKK'lılar hakim oldukları medya organları ve sosyal medyada manipülatif yayınlar yaptı.

Haber ve paylaşımlarda, "Türk askeri uçakları, Kürtlerin Yezidi/Ezidi bölgesini IŞİD'den geri aldıktan sonra inşa ettiği hastaneyi 3 kez bombaladı." gibi ifadelere yer verilirken, paylaşımların yabancı dillerde de organize şekilde servis edilmesi dikkat çekti.

MİT'in Sincar operasyonu PKK'yı şoka uğrattı... "Türkler Yezidi hastanesine saldırdı" yalanı! ile ilgili etiketler MİT Operasyon PKK sincar Said Hasan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.