MİT ve TSK'dan ortak operasyon: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada MİT ve TSK'nın düzenlediği ortak operasyonda Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TSK ve MİT'in ortak operasyonları ile Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı Haftanin’de tespit edilen 3 teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Hangi deliğe girerlerse girsinler teröristleri bulup yok etmeye devam ediyoruz, edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması şöyle:

"Teröristler için kaçış yok!

TSK ile MİT’in koordineli çalışması sonucu Irak’ın kuzeyindeki Haftanin’de tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Hangi deliğe girerlerse girsinler teröristleri bulup yok etmeye devam ediyoruz, edeceğiz!"

PENÇE-YILDIRIM HAREKAT BÖLGESİNDE 3 ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada Pençe-Yıldırım harekat bölgesinde 3 askerin şehit olduğunu 2 askerin ise yaralandığını açıklamıştı.

MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

 

MİT ve TSK'dan ortak operasyon: 3 PKK'lı terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı TSK MİT Operasyon terörist PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.