MİT ve TSK'dan ortak operasyon: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği ortak operasyonda 2 PKK'lı terörist öldürüldü.

Irak'ın kuzeyinde terör hedefleri imha edilmeye devam ediliyor. MİT ve TSK'nın ortak operasyonunda 2 PKK'lı terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Irak’ın kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi."

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı ilk açıklamada Irak'ın kuzeyinde 4 teröristin öldürüldüğünü duyurmuştu. Bakanlığın açıklamasında "Terörist neredeyse hedef orası! Irak'ın kuzeyindeki terör inlerine yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Kahraman Mehmetçik, Pençe ve Pençe-Kilit operasyon bölgelerinde 4 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadeleri yer almıştı.

MİT ve TSK'dan ortak operasyon: 2 PKK'lı terörist öldürüldü ile ilgili etiketler MİT TSK Operasyon PKK Gara
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.