MİT ve Jandarma terörist avına çıktı: 3 terörist etkisiz!

MİT ve Jandarma, terörist avına çıktı, 3 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada 'Eren-14 Operasyonları kapsamında; Hakkari-Merkez ilçe Kavaklı köyü kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Jandarma Özel Harekât ve Jandarma Komando birlikleri tarafından J-SİHA ve Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.' denildi.

İçişleri Bakanlığı, Eren-14 Operasyonları kapsamında; Hakkari-Merkez ilçe Kavaklı köyü kırsalında 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Jandarma ve Milli İstihbarat Teşkilatı, hain teröristlere darbeyi yerli teknolojisi ve teknik kapasitesiyle vurdu. 3 terörist öldürüldü. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLADI

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Eren-14 Operasyonları kapsamında; Hakkari-Merkez ilçe Kavaklı köyü kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Jandarma Özel Harekât ve Jandarma Komando birlikleri tarafından J-SİHA ve Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
Bölgede operasyonlar devam etmektedir” denildi.

MİT ve Jandarma terörist avına çıktı: 3 terörist etkisiz! ile ilgili etiketler PKK PYD terörist Irak Operasyon MİT Jandarma eren etkisiz ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.