MİT tırları davasında ikinci perde: Sevigen'den yeni açıklama: 'Sözlerimin arkasındayım...'

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, MİT tırları belgelerinin Enis Berberoğlu’na CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verildiğini açıklamıştı. Sevigen yaptığı yeni sosyal medya paylaşımında "Sözlerimin arkasındayım. Dün gece söylediklerim; partimizin her katında, her köşesinde, her odasında konuşulan gerçeklerdir" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına konuk olan CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sevigen, davayla ilgili belgeleri Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu'nun verdiğini söyledi.

 'BERBEROĞLU'NUN KONUŞMAMASI İÇİN...'

Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşünü Berberoğlu'nun konuşmaması için yaptığını da sözlerine ekleyen Sevigen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kılıçdaroğlu o yürüyüşü Enis Berberoğlu konuşmasın diye yaptı"
“(Adana’daki MİT TIR'ları belgelerini) Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız… Bir insan kendi ülkesini şikayet eder mi?..”

'SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM'

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada MİT tırları ve Kemal Kılıçdaroğlu konusu gündem olmuştu. 

Mehmet Sevigen, sosyal medya hesabından,  "Sözlerimin arkasındayım. Dün gece söylediklerim; partimizin her katında, her köşesinde, her odasında konuşulan gerçeklerdir. Açıklama yapması gereken Enis Berberoğlu değil, Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Hodri Meydan!" açıklamasını yaptı. 

MİT tırları davasında ikinci perde: Sevigen'den yeni açıklama: 'Sözlerimin arkasındayım...'

MİT tırları davasında ikinci perde: Sevigen'den yeni açıklama: 'Sözlerimin arkasındayım...' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP MİT TIR'ları mehmet sevigen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.