MİT, sınırda 12,5 metrelik tünel buldu! Bakın ucu nereye çıkıyor... / VİDEO

Mardin’in Nusaybin ilçesinde MİT Bölge Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmada, Suriye’nin Kamışlı kentine uzanan tünel bulundu.

İHA'nın haberine göre, MİT Bölge Başkanlığı ile Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğünce terör örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Zeynel Abidin Mahallesi’nin sınıra sıfır noktasında, Suriye’nin Kamışlı kentine uzanan bir tünel bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

AW215850_01

Bunun üzerine yer tespiti çalışmaları yapılarak, Zeynel Abidin Mahallesi Zeynel Abidin Sokak ile Tokay Sokak arasında kalan bölgede kazı çalışması gerçekleştirildi.

AW215850_02

Çalışmada, 6 metre derinliğinde bir tünel bulundu. Tünelin, 12,5 metresinden sonrasının tıkalı olduğu tespit edildi.

AW215850_03

Tünelin tıkalı bölgesinde kazı çalışmalarına başlandı. İşte o tünel ve yapılan çalışmalardan görüntüler...

MİT, sınırda 12,5 metrelik tünel buldu! Bakın ucu nereye çıkıyor... / VİDEO ile ilgili etiketler Mardin Nusaybin Suriye MİT emniyet Kamışlı Tünel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.