MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığı Yunanistan'ı korkudan tiril tiril titretiyor

MİT'in başarılı faaliyetleri Yunanistan'da panikle karşılanıyor. Yunan Korgeneral Lazaros Kambouridis, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı temaslarında yanında olmasına dikkat çekerek, "Erdoğan'ın tüm resmi ziyaretlerinde ve yabancı ülkelerdeki temaslarında MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığı endişe verici bir nokta" şeklinde konuştu.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) başarılı faaliyetleri, Yunanistan'da konuşuluyor.

Yunan Korgeneral Lazaros Kambouridis, MİT'in yeni operasyonel rolünün Atina için ne anlama geldiğine dair konuştu. Kambouridis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle yurt dışındaki resmi ziyaretlerinde MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığına işaret etti. Korgeneral Kambouridis, "Erdoğan'ın tüm resmi ziyaretlerinde ve yabancı ülkelerdeki temaslarında MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığı endişe verici bir nokta." dedi.

ATİNA'DA MİT ALARMI

MİT'in operasyonel yetenekleri nedeniyle Yunanistan'ın alarm durumuna geçmesine dair ifadeler kullanıldı.

Pentapostagma'nın haberine göre, Kambouridis, MİT'in sınır ötesinde de operasyonlara katıldığına dikkati çekti.

Türk hükümetinin, MİT'in "aşırı grup ve örgütlerle olan yeraltı bağlantılarının ortaya çıkarmasına" öncelik verdiği vurgulandı.

Yunan Korgeneral, "MİT'in Irak'taki rolü, hem siyasi hem de operasyonel düzeydeki gelişmeleri etkilemesinden dolayı Türk çıkarları için önemli kabul ediliyor. MİT, Kuzey Irak'ta PKK liderlerine yönelik silahlı operasyonlar düzenledi." tespitlerinde bulundu.

MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığı Yunanistan'ı korkudan tiril tiril titretiyor ile ilgili etiketler MİT Hakan Fidan Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.