Miss Turkey'e güzelliğiyle damga vurdu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızları İrem Kutluay son görüntüsüyle büyüledi

İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in 16 yaşındaki kızları İrem Kutluay son haliyle görenleri hayrete düşürdü. Demet Şener, jüri üyeleri arasında yer aldığı Miss Turkey 2022 yarışmasına kızı İrem Kutluay ile birlikte katıldı. İbrahim Kutluay'la evliliğini ihanet yüzünden bitiren Demet Şener'in kızını görenler büyülendi. 16 yaşındaki genç kız güzelliğiyle podyumdaki yarışmacıları aratmadı.

Miss Turkey 2022 güzelleri dün akşam düzenlenen yarışmayla belirlendi. 19 numaralı Nursena Say, Türkiye’nin en güzel kızı oldu. Can Sandıkçıoğlu, Demet Şener, Tan Sağtürk, Pınar Altuğ Atacan, Neslişah Yılmaz, Sultan Tepe, Prof. Dr. Onur Erol ve Gürhan Sayar’dan oluşan jüri üyeleri, "Miss World", "Miss Universe" ve "Miss Supranational" yarışmalarında Türkiye’yi temsil edecek en güzel kızları belirlemekte bir hayli zorlandı. Demet Şener geceye İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay ile birlikte katıldı.

1995 Miss Turkey birincisi olan Demet Şener'e gecede kızı İrem Kutluay eşlik etti. Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızları İrem Kutluay son haliyle büyüledi. Annnesinin boyunu geçen İrem için sosyal medyada 'fiziğiyle podyumdaki güzellerden farksız', 'annesinin tahtına aday' yorumları yapıldı.

demet şener - irem kutluay


''BELKİ SENEYE MİSS TURKEY YARIŞMASINA KATILIR''

Demet Şener Miss Turkey gecesine 16 yaşındaki kızı İrem Kutluay ile birlikte katıldı. Şener sorular üzerinin kızının belki ilerde yarışmaya katılabileceğini söyledi.

Şener, kızı ile ilgili ''Biraz daha küçük. Belki ondan sonraki sene. Belki ama. Daha önce okulu var. Çok heyecanlıyız çünkü ikimiz birlikte ilk kez böyle bir davete geliyoruz'' açıklamasını yaptı. Uzun boyu ve fiziği ile annesine benzetilen İrem Kutluay son görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

demet şener - irem kutluay


2005 yılında evlenen eski Türk milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener, 2006 yılında ilk çocukları İrem Kutluay'ı kucaklarına almışlardı. Çiftin 2009 yılında ise ikinci çocukları Ömer dünyaya gelmişti. Demet Şener, evli olduğu dönemde Edwina Sponza ile yasak aşk yaşayan İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmış ve çift 19 Ocak 2018'de evliliğini sonlandırmıştı.


demet şener - irem kutluay


 

 

Miss Turkey'e güzelliğiyle damga vurdu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızları İrem Kutluay son görüntüsüyle büyüledi ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Miss Turkey irem kutluay miss turkey 2022 güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.