Miss Turkey sonrası tacı kapan Aslı Sümen Çin'e uçtu!

Geride bıraktığımız Eylül ayında gerçekleştirilen 'Miss Turkey World' yarışmasının birincisi Aslı Sümen, ülkemizi temsil etmek üzere Çin'e uçtu.

“Miss Turkey World” kraliçesi seçilen Itır Esen’in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımı incelemeye alınmış ve sonrasında da Esen’in tacı geri alınmıştı.

ÇİN'E UÇTU

Yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Aslı Sümen, bu gelişme sonrasında birincilik koltuğuna oturmuştu. Yeni sonuçların ardından ülkemizi Çin’de gerçekleşecek olan ‘Miss World’de temsil etme hakkı kazanan Aslı Sümen geride bıraktığımız gün Çin’e uçtu. Sümen yolculuk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

asli-sumen-ic

"HABERLER BENİ ÜZDÜ"

"Itır Esen'in attığı tweetlerle ilgili haberleri okuduğunuzda ne hissettiniz?" sorusuna Aslı Sümen şöyle cevap verdi: "Kampa seçilen bütün arkadaşlarım birbirinden değerli insanlar. Bu haberler beni üzdü. "

KAÇAMAK CEVAPLAR VERDİ

Tacı alınan yarışmacıyla ilgili duyguları için ise "Bu konuda yorum yapmam uygun olmaz" diyerek kaçamak cevaplar verdi.

Miss Turkey sonrası tacı kapan Aslı Sümen Çin'e uçtu! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Twitter Çin miss turkey world miss world ıtıtr esen aslı sümen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.