Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali! Miss Turkey'de estetik yasak mı?

Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali gündeme damgasını vurdu. Vatandaşlar ise Miss Turkey güzelinin estetiksiz halini araştırmaya başladı. Aynı zamanda yarışmada estetik yaptırmanın yasak olup olmadığını merak ediyor. İşte Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz görüntüleri! Peki Miss Turkey'de estetik yasak mı? Detaylar haberimizde...

Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz görüntüleri! Türkiye'nin en güzel kadını seçildi. Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali magazin gündeminde konuşulmaya başlandı. İşte Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz görüntüleri! Peki Miss Turkey'de estetik yasak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali! Miss Turkey'de estetik yasak mı?


Pek çok güzel rakibini geride bırakarak ipi göğüslemeyi başaran Şevval Şahin’in eski halini görenler gözlerine inanamadı. Türkiye’nin en güzel 20 kızının kaldığı Miss Turkey 2018’in birincisi 19 yaşındaki Şevval Şahin’in estetik operasyon geçirmeden önceki hali, 2. Sayfa’nın Instagram hesabından paylaşıldı. İki resim arasındaki arasındaki fark bir hayli fazla…

 ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

Halihazırda mankenlik yapan Sevval Şahin, 1999 İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini University Of East London’da alan Sevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir.

Miss Turkey

Miss Turkey (İngilizce telaffuz: [mɪ́s tə́rki]) (Türkçe: Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması), Türkiye'deki genç kızların katılımıyla düzenlenen millî bir güzellik yarışması organizasyonudur. Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşır. Yarışmaya 18-26 yaş arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmamış genç kızlar katılabilir.

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışması olan Miss Turkey tarihte ilk olarak 2 Eylül 1929'da dönem hükûmetinin de yardımı ile düzenlenmiştir. İlk Miss Turkey (1929) unvanı sahibi Feriha Tevfik'tir.


Miss Turkey ilk olarak Cumhuriyet adlı ulusal gazete tarafından duyurulmuştur. 1980'den beri yarışmayı yürüten "Miss Turkey Organisation"; Miss World, Miss Universe, Miss Supranational ve Miss International yarışmalarının Türkiye lisans sahibidir. Miss Turkey'de dereceye giren dört güzel, Türkiye'yi temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu uluslararası yarışmalara gönderilir.

Yarışma, 1980-1990 yılları arasında Güneş, Sabah, Tercüman, Bulvar gibi çeşitli gazetelerin sponsorluğunda yapılmıştır. 1990 yılında Türkiye'de özel televizyon kanallarının kurulması ile Magic Box, Show TV, Kanal D, Star TV, NTV, CNBC-e, FOX gibi kanallar yarışmanın tanıtımını ve yayıncılığını üstlendi.

2010 yılına kadar yarışma birincisi Türkiye'yi sadece Dünya Güzellik Yarışması Miss World'de, ikinci ise Kâinat Güzellik Yarışması Miss Universe'te temsil ediyordu. Miss Universe'ün dünyada daha prestijli hâle gelmesi ve diğer birçok ülkenin yıllardır Miss Universe'ü önde tutması gibi sebepler üzerine 2010 yılında alınan bir kararla yarışma birincisi hem Miss World'de hem de Miss Universe'te yarışmaya hak kazandı. 2010 yılının ikinci ise özel nedenlerden dolayı hiçbir uluslararası yarışmada ülkeyi temsil edemedi. 2011 yılında yeni bir değişiklikle birinciye Türkiye'yi sadece Miss Universe'te, ikinciye Miss World'de temsil etme hakkı verildi. 2011 yılında birçok Latin ülkesine benzer bir televizyon formatı geliştirildi: Jüri ve konuk jüri tarafından yapılan elemeler sonrası seçilen yirmi finalist, haftalar boyu süren bir ev-kamp hayatına girdi ve bu süreç FOX'ta yayımlandı. 3 Haziran 2010 Cuma günü uzun bir süreden sonra ilk kez banttan yayımlanan büyük finalle yarışma sonlandı. 2016 yılında organizasyon, "dijitalleşme" vizyonunu kapsamında kamp sürecini Instagram, Snapchat, YouTube gibi sosyal medya kanalları üzerinden yayımladı. Yarışmanın finali ise ilk kez televizyon yerine YouTube üzerinden canlı yayımlandı.

 

Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali! Miss Turkey'de estetik yasak mı? ile ilgili etiketler Miss Turkey 2018 Şevval Şahin estetiksiz görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.