Mısırlı yıldız Mohamed Salah, rekor ücretle 2025'e kadar Liverpool'da!

Liverpool, Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın sözleşmesini 2025'e kadar uzattı. Yıllık 21 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza atan Salah, Kırmızılar tarihinin en çok kazanan futbolcusu oldu. Salah sözleşmeyle ilgili "Harika hissediyorum ve bu kulüple kazandığım kupalar için heyeycanlıyım. Herkes için mutlu bir gün'' diye konuştu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, golcü oyuncusu Mohamed Salah'la yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Merseyside ekibi, bir yıl içinde sözleşmesi sona erecek Mısırlı golcüyle yeniden anlaştı ve 2025'e kadar sürecek yeni bir sözleşmeye imza attı. Mohamed Salah, kulüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu oldu. Mısırlı oyuncunun yıllı 21 milyon Euro'luk sözleşmeye imza attığı İngiliz basınına yansıdı.

Mısırlı yıldız Mohamed Salah, rekor ücretle 2025'e kadar Liverpool'da!

PAZARLIK GÖRÜŞMELERİ BİR ARA TIKANMA NOKTASINA KADAR GELDİ

İki taraf arasındaki görüşmeler birara tıkansa da Liverpool yeni anlaşmanın yolunu buldu. Son günlerdeki görüşmeler yoğunlaştı ve bir ekip Salah'la görüşmek için oyuncuyla biraraya geldi. Yapılan görüşmeler sonrası da imzalar atıldı.

Mısırlı yıldız Mohamed Salah, rekor ücretle 2025'e kadar Liverpool'da! - Resim : 2

SALAH, SÖZLEŞME BİTİMİNDE 33 YAŞINDA OLACAK

Salah sözleşmeyle ilgili Liverpool'un internet sitesine konuşurken, "Harika hissediyorum ve bu kulüple kazandığım kupalar için heyeycanlıyım. Herkes için mutlu bir gün. Biraz zaman aldı. Şimdi her şey tamam ve gelecekte olacaklara bakmalıyız" diye konuştu. 

Mısırlı yıldız Mohamed Salah, rekor ücretle 2025'e kadar Liverpool'da! ile ilgili etiketler Liverpool yeni sözleşme yeni kontrat mohamed salah
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.