Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı hamile mi?

Kısa süre önce tekrar barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile şimdilerde Ege'de tekne tatili yapan Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu dedikoduları ortaya atıldı. Geçtiğimiz yıl bebek beklediğini ve daha sonra sonra ise stresten bebeğini kaybettiğini duyuran Subaşı'nın yeniden bebek beklediği öne sürüldü. Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ''hamile dedikodularını sanki kendisi yayıyormuş gibi geliyor bana'' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı yeniden barıştığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Ege'de tekne tatiline çıktı. Otelde kalmak yerine teknede konaklayan çift magazin gündeminden düşmüyor. Barışma sonrası sevgilisine jest yapıp 15 günlük tekne için 20 bin dolar kira ödeyen Alsaloussi bu hareketiyle Subaşı'nın gönlünü bir kez daha fethetti. Aşklarına dolu dizgin devam eden çift ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Şeyma Subaşı'nın bir kez daha hamile olduğu iddia edildi.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı hamile mi?


ŞEYMA SUBAŞI BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ...

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Mohammed Alsaloussi'dan bebek beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran Şeyma Subaşı, "Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Subaşı bu açıklamasından kısa bir süre sonra üzücü gelişmeyi duyurmuştu: "Bir önceki paylaşımımda yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var"


Daha önce bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı'nın bir kez daha bebek beklediği magazin kulislerinde konuşulmaya başladı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt konu ile ilgili ''Herkes bunu konuşuyor: Yine mi hamile?'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Cankurt yazısında, ''Subaşı'nın hamileliğini onaylasa da, sanki bu sefer hamile değil! Üstelik hamile dedikodularını sanki kendisi yayıyormuş gibi geliyor bana!!!'' ifadelerini kullandı.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı hamile mi? - Resim : 2


İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...


'Olayların kadını' sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yine herkesin dilinde! Çünkü bir kez daha hamile olduğu konuşuluyor. Subaşı'nın iki kez ayrılıp geçen ay tekrar barıştığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den yine hamile kaldığı dedikodusu şu sıralar kulislerde tavan yapmış durumda!

Hatırlarsanız; geçen yıl mayıs ayında da, Alsaloussi ile evlilik hazırlıkları yaptığı sırada Subaşı'nın hamile olup olmadığı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Gizemli pozlarla sosyal medyayı sallayan Şubaşı, bir açıklama yapmadığı için de takipçilerini ikiye bölmüştü! "Hamile" diyenler benim haberim ile haklı çıktıklarını öğrenmişti. Hoş, Şeyma Subaşı başta haberimi yalanlasa da, sonrasında itiraf etmişti!

Bu arada yakın çevresi, Subaşı'nın hamileliğini onaylasa da, sanki bu sefer hamile değil! Üstelik hamile dedikodularını sanki kendisi yayıyormuş gibi geliyor bana!!!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı hamile mi? - Resim : 3

 

 

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı hamile mi? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.