Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet, Trabzonspor'la 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak

Trabzonspor, geçen sezonu Medipol Başakşehir’de geçiren ve bonservisi Premier Lig ekibi Aston Villa’da bulunan Trezeguet’yi kadrosuna kattı.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Fırtına, Mısırlı futbolcunun transferini bitirdi. Bordo mavili kulüple 4 yıllık anlaşma sağlayan Trezeguet, sağlık kontrollerinin ardından 3+1 yıllık sözleşemeye imza atacak. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Başakşehir formasıyla 13 maça çıkan Mısırlı kanat oyuncusu, 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

TREZEGUET KİMDİR?

Mahmud Ahmed İbrahim Hasan veya daha çok bilinen adıyla Trezeguet, 1 Ekim 1994'te doğdu. Profesyonel kariyerine 2012 yılında El-Ehli kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa ve Aston Villa'da oynadı. 2021-22 sezonunun devre arasında İstanbul Başakşehir'e kiralandı.

Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet, Trabzonspor'la 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Aston Villa Başakşehir Süper Lig trezeguet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.