Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur'dan Araplara çağrı

Sabır Meşhur isimli gazeteci, ülkesinin ve Suudi Arabistan'ın Türkiye'ye karşı boykot çağrıları yapmasına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Mısırlı gazeteci, boykot kararının şeytan ve avanelerinin işi olduğunu vurgulayarak, ''Araplara sesleniyorum, Türk ürünlerini alın. Çünkü Türkiye Müslüman bir ülkedir. Türkiye'den başka seçenek yoktur.'' ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan ve Mısır, Türkiye'ye karşı vatandaşlarına ambargo çağrısı yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, önemli ifadeler kullandı.

''TÜRK ÜRÜNLERİNİ ALIN''

Kukla Prens Muhammed Bin Selman ile darbeci Abdülfettah es-Sisi'nin el koymadan önce Arapların Türkiye'ye yatırım yapmalarını belirten Meşhur, "Arap halklarına Türk ürünlerini boykot etmesi çağrısı yapılıyor. Arap Müslümanlardan karşıt bir kampanya ile Türkiye'ye ait ürünleri satın almaktadır. Çünkü Türkiye Müslüman bir ülkedir. Bu boykot şeytan ve avanelerinin işidir. Allah'ın izniyle yenilgiye uğrayacaktır. 

Ben Araplara diyorum ki; bütün servetlerinizi Türkiye'ye getirin. Mısır ve Suudi Arabistan'da sahip olduğunuz her şeyi, bütün servetlerinizle Türkiye'de yatırım yapın. Zarar ve kar etmeniz mümkündür.

Buna rağmen derim ki; Türkiye'ye gitmeniz ve sermayenizi yatırmanız. Önümüzde bir seçenek değildir. Siz buna mecbursunuz. Bu tutmak zorunda olduğunuz bir yoldur. Üç yıl önce söylemiştim Türkiye'den başka seçenek yoktur." şeklinde konuştu.

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur'dan Araplara çağrı - Resim : 2

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur'dan Araplara çağrı ile ilgili etiketler Mısır Suudi Arabistan Türkiye ambargo boykot

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.