Mısırlı gazeteci, İmamoğlu ile görüşen Türkiye düşmanı Cem Özdemir'in skandal videosunu paylaştı!

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, önceki gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Türkiye düşmanı Cem Özdemir'in Türkiye'yi bölme projesini anlattığı konuşmayı paylaştı. İmamoğlu'nun Münih'te samimi pozlar verdiği Özdemir, o skandal konuşmasında "Artık bundan böyle Tunceli’ye Dersim diyecek miyiz? Şehirlere sadece Kürt isimlerini değil Ermeni isimlerini de geri vermenin zamanı gelmiştir ve geçmiştir." diyor.

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Youtube hesabından önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir'in skandal bir konuşmasını paylaştı. 

TÜRKİYE'Yİ BÖLME PROJESİ

Enver ve Talat Paşalar için “katiller” ifadesini kullanan Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, yaptığı bu konuşmada Türkiye'yi bölme projesini tek tek anlatıyor. 

İşte İmamoğlu'nun samimi pozlar verdiği Özdemir'in o skandal konuşması;

"PKK’ya ve Kandil’e silahları susturun derken şunu da ekliyorum; Türkiye Cumhuriyeti Devleti PKK silahları susturduğunda gereken cevabı vermeye hazır mı?

"ERMENİ İSİMLERİNİ GERİ VERMENİN ZAMANI GELMİŞTİR"

Ankara’da köylere, kentlere eski isimlerini geri verecek mi? Artık bundan böyle Tunceli’ye Dersim diyecek miyiz? Sadece Kürt isimlerini değil, Ermeni isimlerini de geri vermenin zamanı gelmiştir, geçmiştir arkadaşlar. Ankara’ya soruyorum anadilde eğitim gelecek mi?”

Mısırlı gazeteci, İmamoğlu ile görüşen Türkiye düşmanı Cem Özdemir'in skandal videosunu paylaştı! ile ilgili etiketler Ermeni Türk cem özdemir sabır meşhur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.