Mısır’da dehşet anları! Köpek balığı saldırısında 1 kişi öldü, sahildekiler izledi

Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh’te köpekbalığı saldırısı yaşandı. 68 yaşındaki bir kadın, gri köpekbalığı saldırısında kolunu ve bacağını kaybederken, kıyıya yüzmeyi başaran kadın, daha sonra hayatını kaybetti.

Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki Hurgada kentinde köpek balığının saldırısına uğrayan kadın, ambulansta hayatını kaybetti.

Mısır’da dehşet anları! Köpek balığı saldırısında 1 kişi öldü, sahildekiler izledi

AVUSTURYALI KADIN YÜZERKEN KÖPEK BALIĞI SALDIRISINA UĞRADI

Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil kenti ve turizm merkezi Hurgada'da korku dolu anlar yaşandı. 68 yaşındaki Avusturyalı bir kadın, Sahl Hasheesh beldesi açıklarında yüzdüğü sırada gri köpek balığının saldırısına uğradı.

Mısır’da dehşet anları! Köpek balığı saldırısında 1 kişi öldü, sahildekiler izledi - Resim : 2

KOLUNDAN VE BACAĞINDAN YARALANAN KADIN, KALBİNİN DURMASI NETİCESİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ambulans çağrılırken, uzun süre hayvandan kurtulmaya çalışan kadın kolundan ve bacağından yaralandı. Bir süre sonra kıyıya dönmeyi başaran kadın ambulansa alındı. Ancak kadının kalbinin durduğu, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Mısır’da dehşet anları! Köpek balığı saldırısında 1 kişi öldü, sahildekiler izledi ile ilgili etiketler Mısır köpek balığı saldırısı dehşet anları köpek balığı öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.