Misafirliğe gitmek yasaklandı

Kütahya'nın Emet ilçesinde koronavirüs önlemi olarak misafirliğe gitmek yasaklandı. Kararı, Emet ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek başkanlığında toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu aldı. Karara göre 15 gün süreyle ilçede mevlüt ve doğum günü gibi özel toplantılar yapılamayacak...

Kütahya Emet ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu korona salgınına karşı yeni tedbirler aldı. 

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından salgının yayılmasını ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek amacıyla aldığını belirttiği yeni tedbirler şöyle:

İlçede ev ziyaretleri, misafirlik, günler, gezekler akraba ziyaretleri, mevlit, doğum günü partileri gibi insanarın toplu olarak bir araya gelmelerini sağlayan faaliyetler 15 gün süre ile sınırlandırıldı.

Nikah merasimleri daha önce belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde yapılmaya devam edilecek.

Hamam Mahallesi Kocaalan Caddesi’ndeki Gözde Pansiyon ile ilgili İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla alınan karantina ise kaldırıldı.

(Sözcü)

Misafirliğe gitmek yasaklandı ile ilgili etiketler Kütahya Emet Doğum günü nikah misafirlik mevlüt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.