Misafir Neden Final Yapıyor? FOX TV'nin Misafir Dizisi Ne Zaman Bitecek?

Misafir Neden Final Yapıyor? FOX TV'nin Misafir Dizisi Ne Zaman Bitecek? Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un Misafir dizisi hakkında detaylar ortaya çıktı. Kısa süre önce FOX TV'de yayınlanmaya başlanan dizi final kararı aldı. Peki Misafir neden final yapıyor?

Misafir Neden Final Yapıyor? FOX TV'nin Misafir Dizisi Ne Zaman Bitecek? Yeni sezona çok iddialı giren Misafir 11 Kasım'da ekrana gelmeye başladı. Oasis dizisinden uyarlanan projenin başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Ancak izleyicisine en erken final haberi veren Misafir büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Medyapım imzlalı Misafir dizisi neden final yapıyor? Ne zaman bitecek?

Geçtiğimiz hafta 3. bölümüyle ekrana gelen Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'lı Misafir izleyicisinin de ilgisini çekemedi. Reytinglerde yaşanan bu büyük hayal kırıklığı dolayısıyla da hem yapımcı hem de kanal yönetimi dizinin geleceğini belirledi.

Hazal Kaya, Ali Atay ile tanışma hikayesini anlattı: Senaryo okumaya  gittim, daha evinden çıkmadım - Resim

PEKİ MİSAFİR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

5. bölümüyle final yapacak olan Misafir dizisi hakkında detayları gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Büyük bir beklentiyle ve oyuncu kadrosunda yer alan oyuncularının da etkisiyle reytinglerde savaşı kazanacağını düşünen yapımcı dizinin startını vermişti. Ancak beklenilen olmadı.

Misafir 5. bölümüyle final kararı aldı. Dizinin bitiş sebebinin reytinglerin düşmesi olarak gösteriliyor.

Misafir Neden Final Yapıyor? FOX TV'nin Misafir Dizisi Ne Zaman Bitecek? ile ilgili etiketler Hazal Kaya misafir neden final yapıyor misafir ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.