Misafir Geldi İse Endişelenmeyin! Hemen Kat Kat Bisküvili Pratik Pasta Yapın! Lezzete Doyamayacaklar

Bugün sizlere enfes bir pasta tarifi ile geldik. Tartışmasız herkes tatlıyı çok sever ve belirli tatlarda kendi damak zevkine uyan tatlıları tercih ederler.

Bugün sizlere enfes bir pasta tarifi ile geldik. Tartışmasız herkes tatlıyı çok sever ve belirli tatlarda kendi damak zevkine uyan tatlıları tercih ederler. Bugün sizlere vereceğimiz tarif oldukça pratik ve her evde olan malzemeler ile yapılan bir işlemdir. Bu pasta herkes tarafından bilinip som derece lezzetli olmaktadır. Pratik ve basit olması ile de bilinen bisküvili pasta oldukça ilgi gören bir lezzettir.

Misafir Geldi İse Endişelenmeyin! Hemen Kat Kat Bisküvili Pratik Pasta Yapın! Lezzete Doyamayacaklar

Ani misafirleriniz geldiği zaman tercih edebileceğiniz her evde bulunan malzemeler ile yapılan bu tarif basit olması ile menü çoğaltmak içinde yapılmaktadır.  Canınızın tatlı istediği vakitlerde bisküviler ile kolaylıkla kendinize enfes bir pasta yapabilir ve misafirleriniz içinde oldukça gösterişli süslemeler ile bisküvili pasta yapabilirsiniz. Bisküvili pasta yapmak için;

Malzemeler

  • İki veya üç paket kare bisküvi
  • bir paket kakaolu puding

İki buçuk su bardağı süt (ayriyeten bisküvileri ıslatmak için 1 çay bardağı süt )

  • Hindistan cevizi
  • isteğe göre pasta süsü

 

Hazırlanışı;

Bisküvili pasta yapmak için öncelikle derin bir kaba istenilen ölçüde sütü koyuyoruz. Daha sonra üzerime bir poşet kakaolu pudingi ekliyoruz. Süt ile iyice karıştırılan pudingi pişirmek için kısık ateşe alıyoruz ve durmadan karıştırıyoruz. Kaynamaya ve istenilen kıvama gelen pudingi ocaktan alarak soğumaya bırakıyoruz.

Misafir Geldi İse Endişelenmeyin! Hemen Kat Kat Bisküvili Pratik Pasta Yapın! Lezzete Doyamayacaklar - Resim : 2

Daha sonra bisküvileri bir çay bardağı sütte ıslatıp tepsiye diziyoruz bir katını dizdikten sonra arasına puding sürüyoruz her tarafına eşit gelecek şekilde gelmesini sağlıyoruz. Üstüne sütle ıslattığımız bisküvilerden diziyoruz tekrar eşit şekilde puding sürüp bisküvi diziyoruz bisküvilerimiz bitene kadar devam ediyoruz son katında üstünü pudingle bolca kaplayıp Hindistan cevizini döküyoruz ve istersek pasta süsünü de ekleyebilirsiniz.

Misafir Geldi İse Endişelenmeyin! Hemen Kat Kat Bisküvili Pratik Pasta Yapın! Lezzete Doyamayacaklar - Resim : 3

 Ve pastamız hazır dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz

Afiyet olsun.

Misafir Geldi İse Endişelenmeyin! Hemen Kat Kat Bisküvili Pratik Pasta Yapın! Lezzete Doyamayacaklar ile ilgili etiketler pasta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.