Misafir dizisinin Gece'si Hazal Kaya'yı kahreden ölüm! Yakın arkadaşı Çetin Kaya başından vurularak öldürüldü

Buğra Gülsoy ile FOX TV'de ekrana gelen 'Misafir' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Hazal Kaya arkadaşı Çetin Kaya'nın vefatıyla yıkıldı. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda arkadaşının polis kurşunuyla başından vurularak yaşamını yitirdiğini öne sürdü.

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından bir yardım çağrısında bulundu. Ünlü oyuncu, çok sevdiği arkadaşı, Kaderimin Oyunu dizisinde yapım koordinatörü olarak çalışan Çetin Kaya'nın öldürüldüğünü söyleyerek, bu olaya şahit olan kişilerden İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulunmalarını rica etti. Kaya, içinin yandığını ve bu olayın çözüme kavuşması için elinden geleni yapacağının da altını çizdi.


Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabında paylaştığı yazıda arkadaşının öldürüldüğünü ve bu olaya şahit olan kişi veya kişilerden İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na ihbarda bulunmaları için çağrı gerçekleştirdi.

İşte Hazal Kaya'nın açıklaması:

"Kamuoyuna önemli çağrı! 29 Kasım 2021 tarihinde saat 22.00 sularında İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Göztepe Minibüs caddesinde (Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi önü) çok sevdiğimiz arkadaşımız Çetin Kaya, polis kurşunuyla başından vurularak öldürüldü. Savunmasız, silahsız vatandaşa gerçekleşmiş olan bu cinayeti gören, duyan kişilerin Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulunmalarını talep ederim. İçimizin yandığı bu zor günlerimizde hukukun tarafımıza sağladığı tüm imkanları kullanarak bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi. Cinayeti gerçekleştiren polisin Polis Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre görevden alındığını da belirten Deniz, ulaşılabilecek numaraları da açıklamasında paylaştı.

Misafir dizisinin Gece'si Hazal Kaya'yı kahreden ölüm! Yakın arkadaşı başından vurularak öldürüldü

POLİS TUTUKLANDI

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Göztepe Mahallesi'nde uygulama yapan ekibimizin `dur´ ihtarına uymayan şüpheli, bir araç takibe alınmıştır. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde önü kesilmek suretiyle durdurulan araçta bulunanlardan E.Ç. yaya olarak firar etmiştir. Sürücü Çetin Kaya ise yakalama işlemi sırasında görevli personele mukavemette bulunmuş, o esnada polis memurunun elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak, olay yerinde hayatını kaybetmiştir" ifadelerine yer verildi. İstanbul Kadıköy'de set çalışanı Çetin Kaya'nın ölümüne sebep olan polis memurunun tutuklandığı ortaya çıktı.

Misafir dizisinin Gece'si Hazal Kaya'yı kahreden ölüm! Yakın arkadaşı Çetin Kaya başından vurularak öldürüldü ile ilgili etiketler Hazal Kaya Sosyal Medya çetin kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.