Göztepe'de Miroslav Stoch sesleri

Süper Lig'e 5-1'lik Denizlispor galibiyetiyle başlamasına rağmen oynadığı son 6 maçta 5 beraberlik, 1 yenilgi alan Göztepe'de yönetim, ara transfer döneminde sol kanada takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Slovak sol kanat oyuncusu Miroslav Stoch'a kanca attı.

Göztepe, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin eski yıldızı Miroslav Stoch'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Yeni Asır'ın haberine göre, son olarak Yunanistan ekibi PAOK'ta oynayan ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Slovak futbolcuyla görüşmeler sürüyor. Kulübe yakın kaynaklar, transferin bir-iki hafta içinde şekilleneceği bilgisini paylaştı.

Miroslav Stoch, PAOK'un yanı sıra FC Nitra, Chelsea, Twente, Fenerbahçe, Al-Ain, Bursaspor ve Slavia Prag da da oynadı. 60 kez Slovakya Milli Takım forması giyen tecrübeli futbolcu 6 kez de fileleri havalandırdı. Stoch'un güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro...

 

Göztepe'de Miroslav Stoch sesleri ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Miroslav Stoch
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.