Mircea Lucescu sonunda sessizliğini bozdu!

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın başına geçeceği iddiaları ile ilgili “Yazılanlar doğru değil” diyerek söylentileri yalanladı.

Yeni sezonda adı Beşiktaş ile anılan Mircea Lucescu, Rumen basınına konuştu. Siyah-beyazlıların gelecek sezon teknik direktörü olacağına dair çıkan soruları yanıtlayan Lucescu, “Bunlar gerçek değil. Beşiktaş’a gitmiyorum. Şu anda Türkiye’deyim ama Galatasaray-Başakşehir maçı için. Lig şampiyonunu belirleyen maç” ifadelerini kullandı.

Ancak buna karşın Rumen basınındaki haberlerde, 73 yaşındaki çalıştırıcının gelecek sezon bir takımda görev alacağı aktarıldı.

Lucescu’ya yakın isimlerden Danut Lupu, “Her zaman söylemiştim. Şu anda çalışmak istiyor. Daha yaz dönemine zaman var. Bir takımla çalışmak istiyor. Zaten kendisi böyle bir şey demese, ben bahsetmem. Hangi takım olur bunu bilemem. Türkiye’mi olur ya da başka bir takım mı, bilmiyorum. Tekliflere göre şekillenir” dedi.

Mircea Lucescu sonunda sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.