Mircea Lucescu: Hiç takılmayın bu skora, herkes Şenol Güneş’in yanında olmalı

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan, ismi hemen hemen her transfer döneminde gazete sayfalarında yer alan, A Milli Takım kariyerinden sonra gidip Ukrayna'da Dinamo Kiev'i şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Mircea Lucescu, Bizim Çocuklar'ın gruptan çıkacağına inandığını söyledi.

A Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu, İtalya'ya 3-0 yenildiğimiz maçın ardından Ay-Yıldızlılar'a moral verdi. Hürriyet'in haberine göre Rumen teknik direktör, "İtalya maçının skoruna takılıp kalmayın. Ben, Türkiye’nin Galler ve İsviçre’yi geçip gruptan çıkacağını düşünüyorum. Ama Türkiye hep birlikte Şenol Güneş ve futbolcuların yanında olmalı" dedi

Türkiye'deki son macerasında "alzheimer", "çok yaşlı" yakıştırmaları yapılan 75 yaşındaki Luce, Dinamo Kiev'i Ukrayna'da şampiyon yapıp 3 yılda sözleşme uzatmıştı. Turnuvayı yerinde takip eden tecrübeli çalıştırıcı A Milli Takım'ın Roma'daki otelinde yenilgi sonrası oluşan karamsar havayı dağıtmaya çalıştı.

 2. YARIDA DİRENÇ KIRILDI

Türk Milli Takımı’nın son derece yetenekli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunun altını çizen Rumen teknik direktör, “Oyun içerisindeki en büyük sıkıntımız topu rakibe bırakmak oldu. Rakip topla daha çok oynayınca takımın özgüveni kayboldu. İlk yarı bu özgüven kaybını dirençle kapattılar. Ama ikinci yarı kaleci Uğurcan’ın ve savunmanın çıkardığı tüm toplar rakibe gidince direnç kırıldı” ifadelerini kullandı.

Ay yıldızlı ekibimizin bu gruptan çıkacak güce ve enerjiye sahip olduğunu savunan Lucescu, “İtalya gibi beklenenin çok ötesinde bir performansa ulaşan bir rakip karşısında alınan bu skora takılıp kalmamalısınız. Ben Galler ve İsviçre maçları sonrası Türkiye’nin bu gruptan çıkacağını düşünüyorum. Ama Türkiye hep birlikte futbolcularla Şenol Güneş’in yanında olmalı ve takıma öz güvenini yeniden kazandırmalı” dedi.

Mircea Lucescu: Hiç takılmayın bu skora, herkes Şenol Güneş’in yanında olmalı ile ilgili etiketler Şenol Güneş EURO 2020 A Milli Takım Mircea Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.