Mircea Lucescu Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi açıkladı!

Mircea Lucescu, ülkesinde yayınlanan bir televizyon programında Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, ülkesi Romanya'da yayın yapan Mediafax adlı televizyon kanalında Marius Tuca Show programına konuk oldu. 73 yaşındaki teknik adam Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İşte Luce'nin o sözleri:

"Milli Takım'dan ayrıldığımda yeniden kulüp takımı çalıştırmaya karar verdim. 2-3 ay beklemek gibi bir niyetim yoktu. Daha sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ciddi görüşmeler yaptık. Fakat gördüm ki şartlar hiç de arzu ettiğim gibi değildi. Bu nedenle vazgeçtim. Zira çalışmamın hiçbir anlamı olmayacaktı.

Türkiye'deki kulüpler şu an ciddi bir borç yükünün altında yatırımlarını sürdürüyor. Ülkenin en büyük takımları olan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 400 milyon euro borçları var.

Avrupa kupalarında daha ileri gidebilme arzusuyla kulüplerin çok fazla sayıda yabancıyla oynamasına izin veriliyor. Mesela Galatasaray, bu sezon 11 yabancı futbolcuyla şampiyon oldu. Düzenli olarak forma şansı bulabilen oyuncuların hiçbiri Türk değildi.

Diğer takımlar ise 7 ila 9 yabancıyla oynuyor. Küçük takımlarda bile durum böyle. Bu durumun heyecanı yüksek, rekabetçi ve taraftarları cezbeden bir lig yarattığı kesin ama bunlar, Avrupa'da başarılı olabilmek için yeterli değil. Son yıllarda bir tek Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkabildi. Onlar da bir sonraki maçta elendiler."

Mircea Lucescu Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi açıkladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.