Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Daner, sevgilisiyle birlikte pozunu Instagram hesabından paylaşarak aşkını gözler önüne serdi.

Seda Sayan'ın Sinan Engin'den dünyaya gelen 30 yaşındaki futbolcu ve işletmeci oğlu Oğulcan Engin, evlenmeleri beklenirken 33 yaşındaki oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile işikisini 27 Temmuz'da sürpriz bir şekilde sonlandırmıştı.


Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı

Biten ilişkisinin ardından Oğulcan Engin kısa bir süre sonra kalbini 22 yaşındaki genç oyuncu Miray Daner'e kaptırdı.


ROMANTİK POZUNU YAYINLADI

Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte çekilen karesini ilk kez Instagram hesabından paylaştı. Instagram'da 1,4 milyon takipçisi bulunan Daner, hesabının hikaye bölümünden sevgilisiyle samimi pozunu yayınlayarak kalp emojisi koydu.

İşte Daner'in o paylaşımı...

Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı

 

 

Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Miray Daner Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.