Miray Daner sonunda aileye girdi! Oğulcan Engin ile mutluluk karesi göz kamaştırdı

Yaklaşık bir süredir Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner ikilisinde yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin'in ailesiyle birlikte yeni yılı karşıladı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Ezgi Eyüboğlu ile 2 yıllık ilişkisini sonlandıran Oğulcan Engin, kısa bir süre sonra oyuncu Miray Daner ile aşk yaşamaya başladı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Miray Daner, Oğulcan Engin'in babası Sinan Engin'in de yer aldığı yılbaşı yemeğinde yer aldı. Yemekten kareler sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılınca olanlar oldu.

Miray Daner için sosyal medyada, "Aileye girdi." yorumları yapılırken mutluluk karesi dikkatlerden kaçmadı.

Miray Daner sonunda aileye girdi! Oğulcan Engin ile mutluluk karesi göz kamaştırdı

Oğulcan Engin Kimdir?

30 Ağustos 1990 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Oğulcan Engin, Seda Sayan ve Sinan Engin çiftinin oğludur. Futbolun yanı sıra girdiği olaylar ile de gündeme gelen Oğulcan, 2009 yılının yaz ayında İstanbul, Bebek’te arabasının aynası ile çarpığı İtalyan bir turist ile kavga etmiş ve gazetelere çıkmıştır. Yine 2009 senesinde annesi Seda Sayan ile birlikte Lays Cips reklamında oynamıştır.

1999 yılında henüz 9 yaşında iken Beşiktaş alt yapısında oynamaya başlamıştır. 2001 yılında lisansına kavuşmuştur. 2007 ve 2008 futbol sezonunda Beşiktaş A2 takımına girmiştir. 23 Ağustos 2008 yılında çapraz bağ sakatlığı yaşamış ve futboldan 4 ay uzak kalmıştır.

Oğulcan Engin, 2010 yılında Beşiktaş’tan ayrılmış. Daha sonra Kasımpaşa’ya transfer olmuştur. 15 Mayıs 2011’de ilk süper lig maçına çıkmıştır. Sezon sonunda sözleşmesi feshedildi. Bir daha da futbola devam etmedi. 2012 yılında Milano’da yer alan European School of Economics‘te Ekonomi eğitimi almış ve 2015 yılında mezun olmuştur.

Miray Daner sonunda aileye girdi! Oğulcan Engin ile mutluluk karesi göz kamaştırdı ile ilgili etiketler Oğulcan Engin Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.