Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne?

Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan 'Bir Litre Gözyaşı'nın hazırlık çalışmaları sürerken, izleyiciler dizinin kadrosuna dahil olan genç oyuncuları merak ediyor. Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne? Sorgularda ağırlık kazanan bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kanal D, yeni sezon dizilerinin hazırlıklarına başladı. Belirlenen dizilerin yapım ve oyuncu kadroları yavaş yavaş şekilleniyor. Kanal D dizisinde oynayacak isimlerden biri de genç oyuncu Miray Daner oldu. Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne? Diziyle ilgili ayrıntılı bilgileri ve Daner'in kariyeri hakkındaki bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne?


MİRAY DANER'İN YENİ DİZİSİ: BİR LİTRE GÖZYAŞI
Fatih Aksoy'un Kanal D için hazırladığı Japon uyarlaması 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sanem Çelik de, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun adının geçtiği 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için Fatih Aksoy ile el sıkıştı. Japon uyarlaması dizide Sanem Çelik, kızı omurilik hastası olan Figen isimli eski bir hemşireye hayat verecek. Medyapım'ın Kanal D için hazırlayacağı dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturacak. 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için geçen yıl ilk olarak Farah Zeynep Abdullah'la anlaşma imzalanmıştı. Ancak daha sonra senaryo krizi yaşanınca proje bu yıla ertelenmişti.

Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizinin ekibine Tolga Tekin de katıldı. Başrolünü oynadığı 'Kelebekler' ve 'Rüzgârda Salınan Nilüfer' filmleriyle peş peşe ödüller alan Tolga Tekin, 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde Sanem Çelik'in eşi Muzo rolüne hayat verecek.

Kanal D'nin yeni sezon için iddialı projelerinden biri geçen yıl senaryo krizi nedeniyle rafa kaldırılan Kore uyarlaması "Bir Litre Gözyaşı" dizisi olacak. Kanal D'nin yeni sezonda başlaması planlanan dizisi Bir Litre Gözyaşı için başrol oyuncuları belli oldu.

Cast çalışmaları devam eden dizinin, ağır bir hastalığa karşı mücadele veren başrol kadın yıldızı için "Vatanım Sensin"le yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner'le imza aşamasına gelindi. Dizinin erkek yıldızı için Mert Yazıcıoğlu ile prensipte el sıkışıldığı belirtildi.

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU
Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini konu alıyor.

OYUNCULARI
Miray Daner
Mert Yazıcıoğlu
Sanem Çelik
Tolga Tekin

YAYINLANACAĞI KANAL
Kanal D'nin yeni sezon için iddialı projelerinden biri geçen yıl senaryo krizi nedeniyle rafa kaldırılan Kore uyarlaması "Bir Litre Gözyaşı" dizisi olacak. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne? - Resim : 2

MİRAY DANER
Miray Naz Daner, 15 Ocak 1999, İstanbul doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne? - Resim : 3

Filmografi
2010 Dersimiz: Atatürk Sabiha Gökçen (küçüklüğü)
2011 Çınar Ağacı Pelin
2013 Arkadaşım Max Melda

Diziler
2008 Bez Bebek Oyuncak Serpil Kutça
2009-2011 Papatyam Gonca Bora Tekay
2010 1 Kadın 1 Erkek Zeynep (çocukluğu)
2012 Zil Çalınca Duygu
2012 Zil Çalınca Avı
2012-2013 Merhaba Hayat Dünya
2013-2015 Medcezir Beren Beylice
2016-2018 Vatanım Sensin Hilal

Tiyatro
Sürç-i Lisan Etti-isek Affola (2010/Tiyatro Ahali)

 

 

 

Miray Daner kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Yeni dizisi ne? ile ilgili etiketler Kanal D Miray Daner Bir Litre Gözyaşı kimdir yeni dizisi ne ne iş yapıyor kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.