Miray Daner ile Kubilay Aka sevgili mi?

Miray Daner ile Kubilay Aka sevgili mi? Birlikteler mi? 1.5 yıl önce rol aldıkları 'Vatanım Sensin'de başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Kubilay Aka ve Miray Daner, önceki akşam ilk kez Cihangir'de objektiflere takıldı. Genç ve başarılı oyuncular hayranları tarafından merak ediliyor. Biz de bu konuda aranan soruların cevaplarını derledik. Peki, Miray Daner ile Kubilay Aka sevgili mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çukur'un sevilen oyuncularından biri olan Kubilay Aka, Miray Daner ile sevgili mi? Adı uzun zamandır birlikte anılan genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi. “Vatanım Sensin”in Hilal’i Miray Daner ile “Çukur” dizisinin Celasun’u Kubilay Aka, önceki akşam Cihangir’deydi. Peki, Miray Daner ile Kubilay Aka sevgili mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Miray_Daner_ile_Kubilay_Aka_sevgili_mi_Birlikteler_misfas

GENÇ ÇİFT SEVGİLİ Mİ, BİRLİKTELER Mİ?

“Vatanım Sensin”in Hilal’i Miray Daner ile “Çukur” dizisinin Celasun’u Kubilay Aka, önceki akşam Cihangir’deydi.

Adları aylardır birlikte anılan ikili, Rose Marine’de baş başa yemek yedi. Geç saatlerde oradan ayrılan Daner ile Aka, otoparka doğru yürürken objektife takıldı.

Flaşlar patlayınca telaşla elini Miray Daner’in omzundan çeken Kubilay Aka gergindi. Muhabirlere “Arkadaşım yeterince çektin, bundan sonrasını bize bırak da aracımıza binip gidelim” diye çıkışan oyuncu, “Yeni bir aşk mı?” sorusuna ise yanıt vermedi.

EWEWMiray_Daner_ile_Kubilay_Aka_sevgili_mi_Birlikteler_mi

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Daner, 5 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Müzik ile ilgili eğitimini piyano ve çello üzerine almaktadır. Şarkı söylemeyi sevdiğini ve yakın çevresi tarafından sesinin beğenildiğini de belirtmiştir. Ses eğitimi de alarak oyunculuk açısından kendisini başarılı kılacak özellikleri de kazanmaya devam etmektedir. Annesi de psikolog olan genç oyuncu, ilerisi için de oyunculuğu açısından yine katkı sağlayacağını düşündüğü psikoloji bölümünde okumak istediğini belirtmiştir.

Kariyerine on yaşında iken, 2009-2010 sezonunda 23 Nisan 2009 Aslan Max Ödülleri’nde En Sevilen Çocuk Dizisi ödülünün sahibi olmayı başarmış olan Bez Bebek isimli dizide aldığı bir rolle başlamıştır. Daha sonra ise Papatyam isimli dizide 4 sezon boyunca yer alarak uzun soluklu oyunculuk yapmıştır.

121 bölüm boyunca Papatyam dizisinde Gonca karakteri ile ekranlarda yer alan Miray Daner, bu dizide Metin Akpınar ile birlikte oynamış olmasının kendisine çok şey kattığını, set disiplininden, oyunculuğa kadar öğrendiği pek çok şeyin O’nun sayesinde olduğunu belirtmiştir. Disney Channel Türkiye kanalında yayınlanan Zil Çalınca isimli çocuk dizisinde de başrol oynamıştır. Burada canlandırdığı Duygu karakteri tüm çocuklar tarafından da sevilerek takip edilmiştir. Papatyam dizisinden sonra oyunculuğu bir meslek olarak da icra etmeye karar verdiğini belirtmiştir.

Oyunculuğunu beğendiği sanatçılar olarak Natalie Portman, Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett gibi ünlü Hollywood’lu oyuncuların ismini saymaktadır.

2013 senesinde komedi türündeki çocuk filmi olan Arkadaşım Max’de küçük bir çocuğun ablasını rolünde yer almıştır. Çınar Ağacı isimli dizide de ergenlik çağının başındaki şımarık bir karakter olan Pelin karakteri ile yer almıştır.

Geniş kitlelerce tanınmasında büyük etkisi olan ve orijinali Amerika’da The O.C. ismi ile yayınlanmakta olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Medcezir dizisinde ise Serenay Sarıkaya’nın küçük kardeşi olan Beren Beylice rolü ile izleyici karşısına geçmiştir. 2013 yılında başlayıp 2015 yılında 77. bölümü ile izleyiciye veda eden dizide ilk sezon ana karakterlerden birisi olarak yer almıştır. Serenay Sarıkaya ile uyumlu oyunculuğu beğenilerek takip edilmiştir. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize’nin memleket sevdalısı Hilal karakterini canlandırmaktadır.

Miray Daner’in rol aldığı diziler;

Bez Bebek – 2008

Papatyam – 2009-2011

1 Kadın 1 Erkek – 2010

Zil Çalınca – 2012

Zil Çalınca Avı – 2012

Merhaba Hayat – 2012-2013

Medcezir – 2013-2015

Vatanım Sensin- 2015-

gkgkMiray_Daner_ile_Kubilay_Aka_sevgili_mi_Birlikteler_mi

KUBİLAY AKA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamlamıştır.

Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken; Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu’nun işlemlerini gerçekleştirirken sanatçının yaka kartına bakarak İnstagram adresine ulaşıp mesaj atmasıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılmıştır.

Bu teklifle hayatı değişen Kubilay Aka, ilk oyunculuk deneyimini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır.

Miray Daner ile Kubilay Aka sevgili mi? ile ilgili etiketler Kubilay Aka Miray Daner sevgili mi birlikteler mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.