Miray Daner barışma iddialarına son noktayı koydu!

Güzel oyuncu Miray Daner eski sevgilisi Kubilay Aka ile barıştığı yönündeki iddialara cevap verdi.

Geçtiğimiz gün Suadiye'de görüntülenen Miray Daner, Uçankuş TV'nin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Kubilay Aka ile barışma iddiaları hakkında, "Kubilay ile barışmamız söz konusu değil" dedi.

Miray Daner barışma iddialarına son noktayı koydu!

GÜNDEME BOMBA GİDİ DÜŞTÜ
Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka'nın sosyal medya üzerinden bir kadına yazdığı mesajlar ifşa edilmişti. Kubilay Aka'nın Miray Daner'le ilgili "İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil" dediği ortaya çıkmıştı. Aldatma iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

"BARIŞMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL"
Miray Daner, Kubilay Aka ile ilgili "Özel hayatımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Kubilay ile barışmamız söz konusu değil." dedi.

Güzel oyuncu, Kubilay Aka'nın mesajlarının ifşa olmasıyla ilgili ise "Tek söyleyebileceğim bir ilişkimiz olmadığı" dedi.

 

Miray Daner barışma iddialarına son noktayı koydu! ile ilgili etiketler Kubilay Aka Miray Daner barışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.