Miranda Kerr'in eski eşi Orlando Bloom ve nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri ağızları açıkta bıraktı

38 yaşındaki dünyaca ünlü Avustralyalı model Miranda Kerr, 2010 yılında nikah masasına oturup 3 yıl evli kaldığı eski eşi 44 yaşındaki oyuncu Orlando Bloom ve Bloom'un aşk yaşadığı 36 yaşındaki Amerikalı şarkıcı olan nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri şaşkına çevirdi.

Eski eşini abisi gibi gördüğünü ve eski eşinin nişanlısı ile aralarının çok iyi olduğunu söyleyen Miranda Kerr'in açıklamaları magazin gündeminde şok etkisi yarattı.

Miranda Kerr

 ''KATY'İ ORLANDO'DAN DAHA ÇOK SEVİYORUM''


Top model, 2013 yılında boşandığı eski eşi Orlando Bloom'u artık ağabeyi gibi gördüğünü belirterek Katy Perry hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Miranda Kerr, Katy Perry için "Onu oğlumun babasından daha çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Miranda Kerr'in eski eşi Orlando Bloom ve nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri ağızları açıkta bıraktı - Resim : 2
İngiliz aktör Orlando Bloom ile üç yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran ve Flynn Christopher adında bir oğlu bulunan model Miranda Kerr, eski eşi ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Miranda Kerr'in eski eşi Orlando Bloom ve nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri ağızları açıkta bıraktı - Resim : 3

Miranda Kerr & Katy Perry

38 yaşındaki Avustralyalı model, eski eşiyle 2019 yılında sevgililer gününde nişanlanan dünyaca ünlü şarıcı Katy Perry hakkında, "Onu seviyorum. Hatta onu Flynn'in babasından daha çok seviyorum." diyerek şaşırttı.

Miranda Kerr'in eski eşi Orlando Bloom ve nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri ağızları açıkta bıraktı - Resim : 4


Miranda Kerr, Perry ile eski eşinin aşk yaşamaya başladıktan sonra onunla nasıl tanıştığını da anlattı. Kerr, "Orlando, Katy ile flört etmeye başladığında beni davet etti ve Katy de oradaydı. Hemen birbirimizle kaynaştık. Flynn ile nasıl olduklarını gördüm. Flynn ile gülüp oynuyordu. Onun annesi olmaya çalışmıyordu. Arkadaş canlısı ve eğlenceliydi. İşte bunlar tek isteyebileceğiniz şeyler..." dedi.

Miranda Kerr, geçen ay da Katy Perry ile bir iş birliği için buluşmuştu. Kerr ile piyasa yeni sunduğu ürünün reklamı için bir araya gelen Perry, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmıştı. İkilinin fotoğrafına binlerce mesaj yağmıştı.

Sürpriz ikiliye bir yorum da 'Yüzüklerin Efendisi' filminde canlandırdığı 'Elf Legolas' rolü ile ünlenen Orlando Bloom'dan gelmişti. Ünlü oyuncu, nişanlısı ve eski eşine, "Çok tatlısınız." demişti. Bloom'un bu sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

 

Miranda Kerr'in eski eşi Orlando Bloom ve nişanlısı Katy Perry hakkında söyledikleri ağızları açıkta bıraktı ile ilgili etiketler Katy Perry orlando bloom miranda kerr
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.