Miranda Kerr, Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile evlendi... İşte ilk kareler!

Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile mayıs ayında evlenen dünyaca ünlü süper model Miranda Kerr, düğünden fotoğraflarını ilk kez paylaştı.

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile aile arasında, 45 kişilik arkadaş grubunun katıldığı sade bir törenle mayıs ayında dünyaevine girmişti. 34 yaşındaki Avustralyalı model, Vogue Amerika’nın yeni sayısı için düğün fotoğraflarını paylaştı.

tryerte

Kerr, düğününde, modacı Maria Grazia Chiuri imzalı Dior marka gelinlik giydi.

Açıkçası bundan daha güzel bir gelinlik hayal edemezdim” diyen ünlü modelin gelinliği, Grace Kelly’nin 1956 yılında Monako Prensi Rainier ile evlenirken giydiği gelinliğe benzerliğiyle dikkat çekti. Eski Victoria’s Secret modeli, “Moda konusunda çok daha vahşi, özgür ve bohemdim. Ama hayatımın bu döneminde stilim değişti. Benim ilham kaynağım her zaman Grace Kelly, Audrey Hepburn, 80 yaşında çabasız şıklık sahibi büyükannem oldu” dedi.

eryerteery

Miranda Kerr’in yanı sıra 27 yaşındaki eşi Spiegel ve eski eşi Orlando Blom’dan olan 6 yaşındaki oğlu Flynn de, California’nın Brentwood bölgesinde bulunan evlerinde yapılan düğünde Dior imzalı takım elbise giydi.

reyretwet

Düğüne katılan davetlilerden, Snapchat dahil sosyal medya kanallarından düğüne ait paylaşım yapmamaları istendiğinden, bugüne dek Kerr ile Spiegel ikilisinin evlerinin bahçesinde yapılan düğünden hiç fotoğraf yansımamıştı.

snapchar

EVAN SPİEGEL KİMDİR?

Mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat'i oluşturan Snap adlı şirketin ilk halka arzı gerçekleşti. hisse başına 17 dolardan halka sunulan şirketin hisseleri 2 saat sonra 25,75 dolara çıkarak yüzde 51 prim yaptı. Böylece snap'in piyasa değeri yaklaşık 36 milyar dolar oldu, şirketgin bu adımının ardından Snapchat'in kurucusu ve CEO'su Evan Spiegel, 26 yaşında adını genç milyarderler listesine yazıdırdı. Peki bu genç yaşında milyarder olan Evan Spiegel kimdir?

1990 yılında Los Angeles'ta dünyaya gelen, Palisades'ta büyüyen 26 yaşındaki Evan Spiegel babasının ayak izlerini takip ederek Stanford Üniversitesi'ne kaydoldu. Üniversite seçimi Spiegel'in hayatındaki en önemli anlardan birisiydi. Zira genç milyarder burada tanıştığı Bobby Murphy ve Reggie Brown ile Snapchat'i kurdu.

Üniversitede bir ders projesi olarak başlayan Snapchat kısa sürede basit bir ödev olmaktan çıktı. Bu potansiyelin farkına varan Spiegel 2012 yılında bu projesine daha fazla zaman ayırabilmek için okuldan ayrıldı. Bir yandan Snapchat üzerinde çalışan Spiegel, bu yıllarda kişisel masraflarını karşılamak için software üreticisi Intuit isimli bir firmada çalışmaya başladı.

Daha sonra Snapchat'e bütün zamanını ayırmak için ailesinin evine taşınan Spiegel, Palisades'a geri döndü. Şirket kendi ofisini açtığında dönemde bile Spiegel Palisades'da babasıyla yaşamaya devam etti. 2014 yılında yeniden kendi evine çıkan Spiegel'in adını teknoloji dünyası da bu zamanlarda sıklıkla duymaya başlamıştı.

2012 yılında Instagram'ı 1 milyar dolar karşılığında bünyesine katan Facebook, bu teklifin 3 kat fazlasını 2013 yılında Spiegel'e önerdi. Ancak Spiegel Facebook'un 3 milyar dolarlık teklifini geri çevirerek yoluna kendi imkanları ile devam etti. 2015'te ciddi bir yatırım alan Spiegel kendisine yatırım yapmaktan da kaçınmadı ve bu yıl ilk Ferrari'sini satın aldı.
Teknoloji haberlerinin yıldızı olma yolunda ilerleyen Spiegel, 2016 yılına geldiğimizde magazin basının gündemine oturdu. Oyuncu eşi Orlando Bloom'dan ayrılan süper model Miranda Kerr ile aşka yelken açan Spiegel, 2016 yılında Miranda Kerr ile birlikte yaşamak için 12 milyon dolarlık bir malikane satın aldı.

Çift iki ay sonra nişanlandıklarını açıkladı. Kerr, Spiegel'i halka arz sırasında da yalnız bırakmadı. Halka arz işlemleri sırasında, Snapchat'in kurucu ortakları arasında bulunan Evan Spiegel'in nişanlısı Miranda Kerr de ilgi topladı. Ünlü model çalışanlar ve arkadaşları ile bol bol snap çekerek, hesabında takipçileriyle paylaştı.

Miranda Kerr, Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile evlendi... İşte ilk kareler! ile ilgili etiketler Snapchat miranda kerr evan apiegel kurucu evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.