Miralem Pjanic: Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, tam kadro oynamaya başladıklarında Süper Lig'de çok az puan kaybedeceklerini ve şampiyon olacakları belirterek  "Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız" dedi. 

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, şampiyonluk için iddialı konuştu. Tecrübeli orta saha, "Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız" dedi.

Transferin son günü Barcelona'dan 1 yıllığına kiralanan Pjanic, beIN Sports'a verdiği röportajda Beşiktaş'a geliş sürecini anlattı:

"Transfer sürecim çok da kolay değildi aslında. Barcelona'daki hocamız (Ronald Koeman) pek anlam veremediğim kararlar almıştı. Çok şans bulamadım. Bu da benim için kabul edilebilir bir şey değil. Ben futbolu çok seviyorum. Sahada olmayı her zaman isteyen bir oyuncuyum. Aslında Barcelona'da oynayabilirdim. Biraz zamana ihtiyacım vardı. Sonrasında bu sorunu çözmek zorundaydım. Kendime kulüp bulmalıydım. Transferin son günü Beşiktaş'ın çok büyük bir ilgisi oldu bana karşı. Hiç şüphe duymadım. Şampiyonlar Ligi oynayacağımız için, ayrıca çifte kupalı bir takımda oynayacağım için büyük bir heyecan duydum. Aynı zamanda bu ülkeyi hep tanımak istemişimdir. Türkiye'yi yakından görmek istemiştim. Çılgın taraftarın futbola ilgisinin hep farkındaydım. Ailem de destek verince her şey tamamlandı ve buraya geldim."

Miralem Pjanic: Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız

"İYİ İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM"

"Takım arkadaşlarım gerçekten çok iyi futbolcular. Aynı zamanda çok iyi karakterler. İyi işler yapacağız ben buna inanıyorum. Taraftarın bana gösterdiği sevginin karşılığı başarıyla vermek istiyorum." 

"Savaşın içinde büyüdüm. Lüksemburg'a iltica etmek zorunda kaldık. Ailem çok çalışyordu. Babam da iyi futbol oynardı. Biraz da onun teşviğiyle Lüksemburg'da futbola başladım. 13 yaşıma geldiğimde İtalya'dan teklifler almaya başlamıştım. Kalbimin sesini dinledim ve Metz'e gittim. 13 yaşında yuvadan ayrıldım. Zor bir yoldu benim geçtiğim yol. Benim için hiçbir zaman bulunduğum nokta yeterli olmamıştır. Dünyanın en iyi takımlarında, dünyanın en iyi futbolcularıyla oynama şansı elde ettim."

Son olarak taraftara seslenen Pjanic, tam kadro oynamaya başladıklarında Süper Lig'de çok az puan kaybedeceklerini ve şampiyon olacakları belirterek  "Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız" dedi. 

Miralem Pjanic: Sezon sonunda İstanbul'u Siyah-Beyaz'a boyayacağız ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Barcelona Miralem Pjanic ronald koeman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.