Miodrag Radulovic: Türkiye için evdeki hesap çarşıya uymayabilir

Miodrag Radulovic: "Türkiye'nin bu maça ne kadar değer verdiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanı’nın maça gelme durumu varmış. Futbola ne kadar önem verdiğini de burada görüyorsunuz. Cumhurbaşkanı gelirse, kendisine ‘hoş geldin’ deriz, ama biz maça asılacağız ve son dakikaya kadar maçı kazanmak için sahada olacağız. Türkiye adına evdeki hesap çarşıya uymayabilir."

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda yarın Karadağ ile deplasmanda çok kritik bir maça çıkacak... Kazanırsak grubu lider bitirip Katar vizesi alma şansımız var. Son maçında Hollanda'ya geçit vermeyen Karadağ, Türkiye sınavı öncesi de iddialı...

Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, maçın basın toplantısında "Türkiye için evdeki hesap çarşıya uymayabilir" dedi.

Gruptaki en zor ikinci takımla karşılaşacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan Radulovic, şunları söyledi:

"GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ PARLAK"

"Rakibin artılarını ve eksilerini İstanbul’daki maçtan dolayı biliyoruz. Türkiye’ye çok saygı duyuyoruz ama bizim de kendimize olan saygımız sonsuz. Yarın çok iyi bir maç bekliyorum. Bir de bizim gençlerimiz geleceğinin çok parlak olduğunu göstermek istiyor. Seyircilerimizi sevindirmek için oynayacağız."

ERDOĞAN MAÇA GİDEBİLİR

Yarınki karşılaşmanın Türkiye adına ‘Ya hep ya hiç’ karşılaşması olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Bu maça ne kadar değer verdiklerini biliyoruz. Cumhurbaşkanı’nın maça gelme durumu varmış. Futbola ne kadar önem verdiğini de burada görüyorsunuz. Cumhurbaşkanı gelirse, kendisine ‘hoş geldin’ deriz, ama biz maça asılacağız ve son dakikaya kadar maçı kazanmak için sahada olacağız. Türkiye adına evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Biz yarınki maçta elimizden geleni yapacağız ve sonrasında göreceğiz kaç puan alacağımızı” şeklinde konuştu.

Kendisinin kariyerindeki 3. Dünya Kupası Elemeleri olduğunu söyleyen Miodrag Radulovic, “Lübnan, Myanmar ve Karadağ’ın başındaydım. 3. maçımızda Norveç karşısında seyircili oynamış olsaydık, biz bu gruptan çıkardık. Boş statta ve 30 bin kişinin önünde oynamak aynı değil. Norveç karşısında nasıl hakem hataları olduğunu da gördünüz, Hollanda karşısında seyirci varken oynadığımız oyunu da gördünüz. 30 bin kişi olduğunda tabii ki hakem de etkileniyor” dedi. Yarınki karşılaşmada kadroda kimin olacağının önemli olmadığını da sözlerine ekleyen Radulovic, “Milli takım 11 kişilik, 16 kişilik bir takım değil, 30 kişilik bir takım. Vesovic de cezasını tamamladı. Herkes şu anda milli maçı konuşuyor. Umarım yarın iyi bir sonuçla maçı tamamlarız” ifadelerini kullandı.

Miodrag Radulovic: Türkiye için evdeki hesap çarşıya uymayabilir ile ilgili etiketler Karadağ A Milli Takım Miodrag Radulovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.