Minik Serçe kariyerinde ilk kez bir markanın yüzü oluyor! Disney Plus bombayı patlattı

Disney Plus yeni bomba ataklarına devam ediyor. Sektöre rekor bir abone sayısıyla giriş yaptığı konuşulan Disney Plus, Tarkan’la yaptığı anlaşmanın ardından yine gündemi sarsacak bomba bir isimle el sıkıştı. Pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu, platformun reklam yüzü oldu.

Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği Disney Plus, 14 Haziran’da yayınına başlamış, yetenek ve marka yüzü olan birbirinden star ismin katıldığı görkemli bir lansman gecesiyle de şov dünyasına damgasını vurmuştu.

TARKAN'DAN SONRA SEZEN AKSU

Sektöre rekor bir abone sayısıyla giriş yaptığı konuşulan Disney Plus, Tarkan’la yaptığı anlaşmanın ardından yine gündemi sarsacak bomba bir isimle el sıkıştı. Pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu, platformun reklam yüzü oldu. Minik Serçe böylece kariyerinde ilk kez bir markanın yüzü oldu. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Minik Serçe’nin hayatıyla ilgili dizi ve film çekilecek.

Minik Serçe kariyerinde ilk kez bir markanın yüzü oluyor! Disney Plus bombayı patlattı ile ilgili etiketler Sezen Aksu disney disney plus Disney’in reklam yüzü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.