Minik sağlık bakanı bakın kim çıktı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir ilkokul öğrencisini makam koltuğuna getirdi. Bakan Koca, sosyal medyadan yapılan "23 Nisan'da koltuğuna torununu oturttu" eleştirilerine yine Twitter'dan yanıt verdi.

Çocuk Bayramı'nda sağlık bakanı olan ve Twitter'dan 23 Nisan basın açıklaması yayınlayan çocuk, geçen yıl Koronavirüs Bilim Kurulu videosunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı canlandıran ve "Bana yaklaşma" esprisi yapan Mustafa Erkam çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan saat 16.15'te açıklama yapacağını duyurmuş, hesaptan yayınlanan videoda bir ilkokul çocuğu Sağlık Bakanı'nın makam koltuğundan 23 Nisan konuşması yapmıştı.

 

Ahaber'in, minik çocuğun Sağlık bakanı Koca'nın torunu olduğu haberi üzerine sosyal medyada bakana eleştiri yağmıştı. Fahrettin Koca, Twitter'dan yöneltilen "Geçen seneki “Yaklaşma Bana” olayının kahramanı çocuk değil mi bu?" sorusuna, minik bakanın torunu olmadığı yanıtını verirken, şu açıklamayı yaptı: "Evet o evladımız. Mustafa Erkam Ordulu. Fatsa TOKİ İlkokulu’nda okuyor. Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor."

 

Minik sağlık bakanı bakın kim çıktı! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı 23 Nisan Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.