Minik oğlu Pars'ın vefatıyla yıkılan Ebru Şallı'ya bir acı haber daha

Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle geçtiğimiz yıl 9 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden 44 yaşındaki eski manken Ebru Şallı aldığı acı bir haberle yıkıldı. Şallı'nın kanser tedavisi gören babası hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı 16 Nisan 2020'de kaybeden Ebru Şallı bu kez baba acısıyla yıkıldı. Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan dünyaya gelen oğlu Pars Tan lenfomaya verdiği mücadeleyi geçtiğimiz yıl kaybetmişti. 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Şallı, bir büyük acı daha yaşadı.

BABASI KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Yaşadığı zor günleri aşmaya çalışan Şallı'nın Bodrum'da yaşayan babası vefat etti. Bodrum Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören babasının ölüm haberini alınca yıkılan Şallı cenaze töreni için Bodrum'a gitti.

 



 

Minik oğlu Pars'ın vefatıyla yıkılan Ebru Şallı'ya bir acı haber daha ile ilgili etiketler Ebru Şallı cenaze harun tan Pars Tan Beren Tan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.