Minik Eymen nasıl öldü? Hala Zerrin Akça kimdir?

İzmir’de yaşanan acı olayda halasının kullandığı aracın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybeden Kutsal Hazar Eymen Kara’nın ölümü yürekleri dağladı. Yeğenini ezen hala olarak gündeme gelen kişinin Zerrin Akça’nın daha öncesinde Kara soyadını kullanması oldu. Peki, minik Eymen nasıl öldü?

1 Ağustos 2020 tarihinde İzmir'deki bir rezidansın otoparkında yaşanan olayda iddialara göre; halası Z.A. birlikte yaşadığı öğrenilen yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara, halasından kendisine köpek almasını istedi.

Bunun üzerine de üzerinde para olmayan Z.A., rezidansa para almaya geldi. Kutsal Hazar Eymen Kara da Z.A.'nın kullandığı cipten indiği esnada eli kapıya sıkıştı. Yeğenini fark etmeyen hala Z.A., cip ile harekete geçince küçük Eymen aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. Kutsal Hazar Eymen Kara'nın yaşamını yitirdiği korkunç anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Minik Eymen nasıl öldü? Hala Zerrin Akça kimdir?

Görüntülerde; Z.A.'nın cip ile rezidansın otoparkına geldiği, Kutsal Hazar Eymen Kara'nın cipten indiği esnada elinin kapıya sıkıştığı, yeğenini fark etmeyen halasının ise hareket edince, küçük Eymen bir süre mücadele etmesi ve daha sonra düşerek cipin altında kaldığı gözlemlendi.

Görüntülerde bunun yanında Eymen'i ezdiğini yaklaşık 20 metre sonra fark eden hala Z.A.'nın panikle araçtan indiği, yanına geldiği yeğenini kucağına alarak asansöre taşıdığı yer aldı. Z.A.'nın görüntülere göre yaklaşık 7 dakikayı panik halinde geçirdiği ve ağır yaralı yeğenini rezidansın lobisine çıkardığı da gözlemlendi.

Minik Eymen nasıl öldü? Hala Zerrin Akça kimdir? - Resim : 2

Z.A., yeğenini kucağına alarak lobide bir koltuğa otururken, çocuğun durumunu gören bir doktorun Eymen'i yere yatırıp kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştığı da görüldü. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kutsal Hazar Eymen Kara'nın olaydan 3 ay önce annesinin vefat ettiği öğrenildi.

Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala Z.A.'nın hemşire olduğu öğrenilirken, emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Z.A. kaza sonra emniyette verdiği ifadede, yeğeninin köpek istediğini, bunun üzerine para olmadığı için evden para almaya geldiğini, otoparktaki kasisin üzerinden geçtikten sonra araçta yeğenin olmadığını fark ettiğini, arkasına baktığında ise minik çocuğun yerde yattığını gördüğü söylediğini öğrenildi. Kazanın hemen sonrasında gözaltına alınan Z.A.'nın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Minik Eymen nasıl öldü? Hala Zerrin Akça kimdir? ile ilgili etiketler eymen Zerrin Akça
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.