Minibüsten atladı, mı yoksa atıldı mı?

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, eşiyle tartıştıktan sonra seyir halindeki minibüsten atladığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 21.30 sıralarında ilçeye bağlı Umurbey Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir vatandaş, seyir halindeki 58 AT 370 plakalı minibüsten bir kadının atlayarak ağır yaralandığını polis ve 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olayın yaşandığı yere sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, isminin Emir Canım olduğu öğrenilen kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Minibüsten atladı, mı yoksa atıldı mı?

"BIKTIM ARTIK SENDEN" DİYEREK DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Emir Canım adlı kadının eşi olan Hüseyin Canım'ın ifadesini aldı. Hüseyin Canım'ın ifadesinde minibüsleri ile seyir halindeyken eşiyle tartıştığını, bu sırada eşinin aracın kapısını açarak "Bıktım artık senden" diyerek atladığını iddia etti.

Minibüsten atladı, mı yoksa atıldı mı? - Resim : 2

ATLADI MI, ATILDI MI?

Olayın yaşandığı sırada karı kocanın 3 çocuğunun da minibüste olduğu öğrenildi. Talihsiz kadının eşi tarafından araçtan atılmış olabileceğini de değerlendiren polis araştırmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

Minibüsten atladı, mı yoksa atıldı mı? ile ilgili etiketler İzmir İntihar cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.