Minibüste hareketli anlar! Kahraman sürücünün yaptığı alkış topladı...

Düzce'de minibüse binen bir yolcunun fenalaştığını farkeden minibüs şoförünün yaptıkları yolcuyu kurtardı. Minibüs hattından çıkan sürücü, minibüsünü ambulans gibi kullanarak yolcuyu hastaneye yetiştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Düzce'de bir minibüste meydana gelen olay izleyenleri duygulandırdı. 

YOLCULAR GENCİN BAYILDIĞINI SÖYLEDİ

Alınan bilgilere göre, güzergahında seyir halinde olan minibüs sürücüsü Ercan Danışmaz’ın aracında bir kişi fenalık geçirerek bayıldı. Yolcular gencin bayıldığını belirterek sürücüyü bilgilendirdi.

MİNİBÜSÜ AMBULANS GİBİ KULLANDI

Sürücü Ercan Danışmaz’da hattından çıkarak direk Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne minibüsü sürdü. Onlarca yolcusu ile birlikte ambulans gibi minibüsü kullanan sürücü, baygın genci hastaneye yetiştirdi.

SANİYE SANİYE KAMERADA


Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bu olay minibüsün güvenlik kameralarınca saniye saniye kayıt altına alındı. Olay hakkında bilgi veren Düzce Belediyesi Ulaşım AŞ’de şoförü Ercan Danışmaz, “Cuma günü saat 15.00 gibi aracımda bir çocuk rahatsızlandı. Güzergâhımı değiştirerek sanayiden geçerek direkt hastaneye götürdüm. Ardından yolcuları dağıttım” diye konuştu.

Minibüste hareketli anlar! Kahraman sürücünün yaptığı alkış topladı... ile ilgili etiketler Minibüs Düzce

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.