Minibüste garip maske tartışması! Yolculara hakaretlerler savurdu...

Esenyurt'ta bir kadın, minibüste maskesini yanlı şekilde takan başka bir kadına hakaret edince tartışma yaşandı. Çevredeki vatandaşların müdahil olmasıyla iyice büyüyen tartışmada öfkeli kadın, kendisine tepki gösteren diğer vatandaşlara da hakaret ederek kendini savundu. Kadının minibüsten inmesiyle son bulan kavga anı bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Dün öğlen saatlerinde Esenyurt’ta minibüste garip bir maske tartışması yaşandı.

TARTIŞMAYA DİĞER VATANDAŞLAR DA KATILDI

Minibüse binen yaşlı kadın, minibüste burnu açık şekilde maske takan başka bir kadına hakaret ederek tepki gösterdi. İki kadın arasında hararet sebebiyle tartışma yaşanırken olaya minibüsteki diğer vatandaşlarda katıldı.

 

HAKARETLER SAVURARAK KENDİNİ SAVUNDU

Yaşlı kadının üslubuna sinirlenen vatandaşlar kadını uyardı. Gelen tepkiler karşısında daha fazla öfkelenen yaşlı kadın, diğer yolculara da hakaretler savurarak kendini savundu. Bir süre sonra yaşlı kadının minibüsten inmesiyle tartışma son bulurken yaşanan o ilginç maske tartışması ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Minibüste garip maske tartışması! Yolculara hakaretlerler savurdu... - Resim : 2

Minibüste garip maske tartışması! Yolculara hakaretlerler savurdu... ile ilgili etiketler maske Minibüs Esenyurt tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.