Minibüs yiyecek tezgahına çarpıp su kanalına düştü! Korkunç kaza kamerada

Meksika’da şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir minibüs, yol kenarındaki yiyecek satış tezgahına çarptıktan sonra su kanalına düştü. Feci kazada satış tezgahındaki 3 kişi ile minibüsteki 4 kişi yaralandı. Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

Meksika’nın başkenti Mexico City’nin Xochimilco bölgesinde şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir minibüs yol kenarındaki satış tezgahına çarpmasının ardından su kanalına düştü.

Kazada yiyecek satış tezgahında bulunan 3 kişi ile minibüste bulunan 4 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kanala düşen minibüs itfaiye ve acil yardım ekipleri tarafından saatler süren çalışma sonucunda kurtarıldı. Minibüs şoförünün kazanın ardından başka bir araca binerek olay yerinden kaçtığı bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Minibüs yiyecek tezgahına çarpıp su kanalına düştü! Korkunç kaza kamerada ile ilgili etiketler Meksika Minibüs kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.