Minibüs ve otomobilin kafa kafaya çarpışması şans eseri kamerada!

Elazığ’da bir minibüs ve otomobil kafa kafaya çarpıştı. İki kişinin yaralandığı kaza anı, başka bir araçta araba kullanmayı öğrenen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaza, Elazığ'da, Kovancılar-Tunceli karayolu mevkiinde meydana geldi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

06 PUN 13 plakalı minibüs, sola girmeye çalışan 23 ES 969 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil bariyerlere çarparak durabildi.

Çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan İ.Y. ve C.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARABA SÜRMEYİ ÖĞRENEN KİŞİ BAŞKA BİR ARAÇTA KAYITTAYDI

Kaza anı ise yolda seyir halinde olan ve araba sürmeyi öğrenen bir arabada alınan cep telefonu kaydına saniye saniye yansıdı.

Minibüs ve otomobilin kafa kafaya çarpışması şans eseri kamerada! ile ilgili etiketler Elazığ Öğrenci Minibüs Otomobil araba kazası kayıt kafa kafaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.