"Minibüs şoförü bile olamaz"

Trabzon medyasından Hüseyin Cimşir'e büyük ayıp! Denizlispor yenilgisini Cimşir'e bağlayan Trabzon medyası 2-1'in ardından teknik adamı tam anlamı ile topa tuttu. Bu arada Taka Gazetesi eleştiri sınırlarını da aşan bir başlıkla Cimşir'i hedef aldı. Gazete "Hüseyin Cimşir minibüs şoförü bile olamaz" başlığını attı.

Denizli deplasmanında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da yenilginin şoku yaşanırken, Trabzon meydası suçluyu ilan etti: Hüseyin Cimşir.

Ünal Karaman'ın ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve o günden sonra maç başına 2.26 puan ortalaması ile ligin en başarılı teknik adamı olan Hüseyin Cimşir pandemi öncesinde Trabzonspor'u ligin ilk sırasına çıkarmıştı.

Ancak bordo mavili takım, ligin yeniden başlamasının ardından aldığı sonuçlarla yarışta geride kaldı. Trabzon medyası şampiyonluğun mucizelere kaldığı 2-1'lik Denizlispor maçının ardından Cimşir'e ve yönetime ateş püskürdü. 

Ancak yerel basından biri vardı ki attığı başlık eleştiri sınırlarının çok ötesindeydi.

Taka gazetesi attığı "Hüseyin Cimşir'den minübüs şoförü bile olmaz
" başlığı ile sadece Cimşir'e değil binlerce minübüs şoförüne karşı da ayıp etti.

Taraftarlara mal edilen ancak masa başında kurkulandığı anlaşılan haber şöyle:

"Trabzonspor'un Denizli'de 2-1 kaybetmesi bordo mavili taraftarları adeta çıldırttı. Yenilginin suçlusu olarak teknik direktör Hüseyin Cimşir'i gösteren taraftarlar, 'Bu adamdan bırakın hoca olmayı, minübüs şoförü bile olmaz. Yönetim, Ünal Karaman'dan sonra Hüseyin'i getirerek şampiyonluğunu zaten istemediğini gösterdi. Peki onu getiren yöneticiler, onu getiren başkan nerelerde? Kazandımızda her mikrofona konuşan Ahmet Ağaoğlu'nu Denizlispor maçında sonra göremedik' sözleriyle eleştirdiler."

İşte o haber:

"Minibüs şoförü bile olamaz"

Taraftarlar ise bu habere sosyal medyada tepki gösterdi.

"Minibüs şoförü bile olamaz" - Resim : 2

"Minibüs şoförü bile olamaz" ile ilgili etiketler Trabzonspor Trabzon Hüseyin Çimşir taka gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.