Minecraft 1.7.10 APK son sürüm indir

Minecraft 1.7.10 APK, Android platformunun en sevilen oyunlarından biri olmakla beraber hayatta kalma, macera ve açık dünya türündeki oyun severlere hitap etmektedir. İşte, Minecraft APK son sürüm indir…

Minecraft, dünyanın en popüler macera oyunlarından biridir. Ücretsiz indirerek oynayabileceğiniz piksel görselli bir oyun olan Minecraft, milyonlarca oyuncu tarafından kendi dünyalarının yaratıldığı bir atmosfere hitap etmektedir.

İster PC’de ister APK olarak Android işletim sistemine ait akıllı telefonlara indirilerek mobilde Minecraft oynamanın tadına varabilirsiniz.

Oyuncuların kendi dünyalarını yarattığı ender oyunlardan birisi olan Minecraft, piksellerden oluşan görsellerine rağmen PC, mobil, oyun konsolları ve tüm platformlarda en çok indirilerek oynanan oyunlardandır. Sürekli olarak güncellenen ve yeni modlar kazandırılan Minecraft dünyasında inşa ederek, kazarak, canavarlarla savaşarak ve keşfederek geçireceğiniz macera dolu atmosfer ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır.

Minecraft 1.7.10 APK son sürüm indir

Minecraft 1.7.10 APK indir

Minecraft 1.7.10 sürümünde yeni eklenmiş olan dünya ile birlikte alan daha da genişletilerek bu genişletilme sayesinde okyanus azaltılmış ve kara çoğalmıştır. Oyunu daha keyifli hale getiren diğer özelliklerden birisi de okyanusa yeni balıkların eklenerek denizden sadece balık değil çöp ve hazine tutulması ile oltaların daha da geliştirilebilir hale gelmesidir.

Ancak haritaların parça parça olması biraz canınızı sıkabilecektir. Yinede bu haritaları birleştirebilir ve böylece tek bir büyük haritaya sahip olma şansını elde edebilirsiniz. Daha çeşitli bloklar kullanmayı sevenler için oyunun yeni versiyonunda yeni blok türlerinin eklendiğini de söyleyebiliriz. Bunların yanında yeni çiçekler, boyalı camlar bulunmaktadır.

Minecraft Nasıl İndirilir?

Minecraft oyununu ücretsiz denemek için iki yol bulunmaktadır. Minecraft: Java Edition Minecraft'ın orijinal sürümüdür. Java Edition Windows, Linux ve macOS platformları arasında oynanabilir ve kullanıcı tarafından oluşturulan kostümler ve modları desteklemektedir. Minecraft: Windows 10 Edition ise Minecraft'ı çalıştıran tüm cihazlarla platformlar arası oynama özelliğine sahiptir.

Minecraft 1.7.10 APK son sürüm indir - Resim : 2

Minecraft Nasıl Oynanır?

Mojang hesabını oluşturarak Minecraft launcher'ı başlatın. E-posta adresinizle beraber parolanızı girerek Oturum Aç’a tıklayın. Giriş yaptığınız anda pencerenin en alt bölümünde ek dosyalar indirildiğini işaret eden bir ilerleme çubuğunu göreceksiniz. Başlatıcı penceresinin en altında Demo Oyna butonuna tıklayın.

Minecraft ücretsiz sürümde bazı sınırlamalar olduğunu unutmayın. Buna rağmen Minecraft dünyasında belli bir süre özgürce gezinebilmenize rağmen sonrasında ise sadece uzaktan izleyebilecek yani ne blok kırabilecek ne de yerleştirebileceksiniz. Yinede LAN üzerinden çok oyunculu olarak oynayabileceksiniz.

Minecraft 1.7.10 APK son sürüm indir ile ilgili etiketler Minecraft minecraft apk minecraft indir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.