Mine Kırıkkanat bile isyan etti! Ünsal Ban ile İYİ Partili Ali Kıdık arasında çarpık ilişki!

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, SuperHaber'in bir yıl önce duyurduğu Ünsal Ban ile İYİ Partili Ali Kıdık arasındaki çarpık ilişki hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, NoktaTV’de katıldığı bir programda deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışırken Muğla Milas'ta yakalanarak tutuklanan THK Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban ile İYİ Parti İstanbul Belediye Meclisi üyesi Ali Kıdık arasındaki çarpık ilişkiyi gözler önüne serdi.

12 BİN DOLARIN YÜZDE 15’İ İYİ PARTİLİ ALI KIDIK’A GİDİYOR

Kırıkkanat SuperHaber'in 1 yıl önce uyardığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ünsal Ban ile birlikte bir düzen kurmuşlar daha doğrusu bir kumpas kurmuşlar. Türk Hava Yolları’nın THK’ya pilotaj öğrensin diye gönderdiği binlerce dolar harcayarak pilot olmak isteyen gençlerden yılda 12 bin dolar alıyor bu adamlar. O 12 bin doların yüzde 15’i bu Ali Kıdık’a gidiyormuş. Neymiş danışmanlıkmış. Ve bu da İYİ Partili İstanbul belediye meclisi üyesi. Havacı geçiniyor. Havacılıkla hiçbir ilgisi yok. Havacılıkla ilgili bir internet sitesi kurmuş birden bire havacı olmuş yolsuzun teki bu da İYİ Partili buyurun. Sürekli haktan tweetler atarak kendini tanıyor.

 

 

Mine Kırıkkanat bile isyan etti! Ünsal Ban ile İYİ Partili Ali Kıdık arasında çarpık ilişki! ile ilgili etiketler Mine Kırıkkanat THK ünsal ban ali kıdık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.