Mine Ayman ünlü oyuncu ile SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile oyuncu Seren Fosforoğlu 21 Nisan Salı günü saat 21:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle herkes evde kalarak kendi karantina süreçlerine devam ediyor. Birçok ünlü isim, #evdekal etiketiyle Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile hayranlarıyla keyifli zaman geçiriyor. Canlı yayında şarkı söyleyen, hayranlarıyla sohbet eden ve onların sorularını yanıtlayan ünlüler, aynı zamanda bu zorlu süreçte evde kalarak hayranlarının da evlerinden dışarı çıkmamaları gerektiği mesajını veriyor.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman da oyuncu Seren Fosforoğlu ile 21 Nisan Salı günü saat 21:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Sağlık, yemek, sinema, tiyatro, müzik ve astroloji konuları hakkında sohbet edecek olan Ayman ile Fosforoğlu, kültür sanat dünyasının nabzını tutacak.

Mine Ayman ünlü oyuncu ile SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman Korona Karantina Instagram canlı yayın Sinema sanat tiyatro oyuncu seren fosforoğlu Evde Kal Türkiye evde kal önlem kültür
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.