Mine Ayman ile ünlü yazar SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile 21. yüzyılın şiir terapisti ve yazar Burak Ballı, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

SuperHaber, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde bulunduğumuz bu günlerde birçok ünlü isim ile Instagram hesabında canlı yayın gerçekleştiriyor.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile 21. yüzyılın şiir terapisti ve yazar Burak Ballı, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Ayman ile Ballı, koronavirüsün ortaya çıkış sebepleri, deprem tahminleri, 2011 ve sonrası dünya gündemindeki gelişmeler ve cezaevi mahkumlarına uygulanan şiir terapileri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Mine Ayman ile ünlü yazar SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Mine Ayman ile ünlü yazar SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler Mine Ayman SuperHaber Instagram canlı yayın Korona deprem cezaevi mahkum şiir Yazar burak ballı 2011 dünya gündemi şiir terapisi 9 maysı cumartesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.