Mine Ayman ile ünlü radyocu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü radyocu Cem Arslan, 14 Mayıs Perşembe günü saat 21:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, karantina günlerinde birçok ünlü isim ile SuperHaber Instagram hesabında gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor.

Mine Ayman ile ünlü radyocu Cem Arslan, 14 Mayıs Perşembe günü saat 21:00'de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Gündemin öne çıkan başlıklarının konuşulacağı canlı yayında Korona günlerinde radyo yayıncılığının detayları masaya yatırılacak. Arslan ile Ayman'ın keyifli sohbetini sakın kaçırmayın.

Mine Ayman ile ünlü radyocu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında!

Mine Ayman ile ünlü radyocu SuperHaber Instagram hesabında canlı yayında! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman radyo Karantina Korona Virüs salgın Cem Arslan Radyocu karantina günleri radyo yayıncılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.